Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha nem merek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nem merek csajozni a méretem miatt?

Figyelt kérdés
Sokan mondják hogy ha már belém szeret akkor nincs gond na de nekem 9cm csak. És ha még randin vagyunk és véletlen hozzá ér? akkor mi van? Akkor meg kiábrándul belőlem pillanatok alatt akkor még nem szeretett meg. Az ilyen helyzetektől rettegek és elhúzni is kínos. Nem tudom mitévő legyek, de így nagyon boldogtalan vagyok. :((

2015. júl. 28. 03:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szar ügy.:/
2015. júl. 28. 04:36
 2/12 anonim ***** válasza:
94%

Randin hogyan érhetne mar hozzá úgy, hogy tudja mekkora?

A férjem ek normál mérete van, de alapallapotvan enm nagyobb 4 cmnél, és tán sokat mondtam.. Félig izgalmi állapotban kicsit nagyobb... Izggalmi állapotban igaz ezt sem mertem sosem napbyáből 17-18c

Tehát a lémyeg hogy egyébként ezt sem érezni, csak ha direktben izgalmi állapotban hozzámdörgöli...

Mellékesen: a leggyakrabban nem a péniszétől, van orgazmusom.. A kezétől, szájatól már előtte, vagy aközben izgat kézzel is..

Persze ha nem lenne aktus az nagyon hiányérzetet nyújtana..az érzés miatt, de maha az intimitás miatt.l

A lényeg, ha te elfogadod magad, akkor a lány is el fog..amelyik nem, az nem a te szegyened. Nem hiszem, hogy olyan nő kellene, aki a péniszméreted alapján ítél meg...

Gondolj a nőkre, nekik a mellük ugyanekkora, ha nem nagyobb traumát okoz, ha nincs.. És nekik meg lehetőségük sincs a nadrágba rejteni...

(Itt gyakon olvastam, hogy "ciki-e nem levenni a melltartőt szex alatt?"

Gonsolhatod

Amit tehetsz, hogy elfogadod..ez csak eg tulajdonság..

Mintha azt kérdeznéd, mit tegyek, ha szőke vagyok. Alacsony vagyok, túl magas vagyok, barna a szemem, és ez ban a lanyoknal..?

2015. júl. 28. 05:55
 3/12 anonim ***** válasza:

mondjuk túl vagyok egy pár randin, és két dolgot mondhatok:

- még sosem ért hozzá nő véletlenül

- a legtöbb pasinak akinek 18 centis nyugalomban szintén elég pici, tehát a csaj nem fogja tudni megmondani, hogy mekkora lesz majd ha felizgulsz

2015. júl. 28. 06:31
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nezd! Akar izgulsz akar nem, nagyobb nem lesz a "kapitany" ... nem lenne jobb elfogadni sajat magad? Tudod az eletben ez ugy mukodik ha megvakulsz, felerosodik a hallasod, ergo ha kicsi a futyid, akkor legyel ugyesebb a kezeddel es a nyelveddel, mint a nagyfarku fiuk a szerszamjukkal. A lanyok a sajat kezuktol is elelveznek amikor onkielegitenek, tehat az elvezethez nem a kuki kell, hanem az amit es ahogyan csinalsz.
2015. júl. 28. 07:07
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos nem tehetsz túl sokat. Előbb-utóbb úgyis szexre kerül a sor, és ha a csaj meglátja, ott fog hagyni, bármennyire szerelmes beléd. Szerintem jobb, ha nem is próbálkozol.
2015. júl. 28. 09:35
 6/12 anonim ***** válasza:

Emiatt ne szorongj. Ha nem próbálkozol, nem lesz ugyan csalódás sem, de pozitív eredmény sem. Szerintem megéri a félelmeid ellenére ismerkedned. Lehet, hogy lesz olyan, aki emiatt majd nem akar tőled semmit- bár nem tudom, milyen az ilyen lány, talán jobb is, ha végül nem mellette kötsz ki, de csak így van arra esélyed, hogy találj magadnak párt.

Nekem van barátom és neki is hasonlóan kicsi, de elfogadom ilyennek és nem is érdekel senki más, mert teljesen odavagyok érte.

Szóval csak a saját példánkat tudom mondani, hogy nem ez a meghatározó egy normális szemléletű lány esetén :)

20/L

2015. júl. 28. 11:19
 7/12 anonim ***** válasza:
Van bőven olyan lány, akinek rövidebb az út a méhszájig, van, akinek a te méreted lesz tökéletes, mert a nagyobb fájna!
2015. júl. 28. 15:36
 8/12 A kérdező kommentje:
szóval akkor mindenképpen kerülhetek ez miatt kínos helyzetbe :( csak van esélyem rendes nőt is kifogni :( hát nem túl biztató :(
2015. júl. 28. 15:47
 9/12 anonim ***** válasza:
Aki emiatt otthagy, azzal alapból nem is érdemes foglalkoznod. :)
2015. júl. 28. 21:40
 10/12 A kérdező kommentje:
na kezdeményeztem egy csajnál ha rosszul sül el akkor szétrúgom a hátsótokat :) sokkal jobban érzem magam miatta végre már köszönöm a biztató szavakat :) nagyon hálás vagyok nektek
2015. júl. 30. 04:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!