Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem merek csajozni a méretem miatt?
Randin hogyan érhetne mar hozzá úgy, hogy tudja mekkora?
A férjem ek normál mérete van, de alapallapotvan enm nagyobb 4 cmnél, és tán sokat mondtam.. Félig izgalmi állapotban kicsit nagyobb... Izggalmi állapotban igaz ezt sem mertem sosem napbyáből 17-18c
Tehát a lémyeg hogy egyébként ezt sem érezni, csak ha direktben izgalmi állapotban hozzámdörgöli...
Mellékesen: a leggyakrabban nem a péniszétől, van orgazmusom.. A kezétől, szájatól már előtte, vagy aközben izgat kézzel is..
Persze ha nem lenne aktus az nagyon hiányérzetet nyújtana..az érzés miatt, de maha az intimitás miatt.l
A lényeg, ha te elfogadod magad, akkor a lány is el fog..amelyik nem, az nem a te szegyened. Nem hiszem, hogy olyan nő kellene, aki a péniszméreted alapján ítél meg...
Gondolj a nőkre, nekik a mellük ugyanekkora, ha nem nagyobb traumát okoz, ha nincs.. És nekik meg lehetőségük sincs a nadrágba rejteni...
(Itt gyakon olvastam, hogy "ciki-e nem levenni a melltartőt szex alatt?"
Gonsolhatod
Amit tehetsz, hogy elfogadod..ez csak eg tulajdonság..
Mintha azt kérdeznéd, mit tegyek, ha szőke vagyok. Alacsony vagyok, túl magas vagyok, barna a szemem, és ez ban a lanyoknal..?
mondjuk túl vagyok egy pár randin, és két dolgot mondhatok:
- még sosem ért hozzá nő véletlenül
- a legtöbb pasinak akinek 18 centis nyugalomban szintén elég pici, tehát a csaj nem fogja tudni megmondani, hogy mekkora lesz majd ha felizgulsz
Emiatt ne szorongj. Ha nem próbálkozol, nem lesz ugyan csalódás sem, de pozitív eredmény sem. Szerintem megéri a félelmeid ellenére ismerkedned. Lehet, hogy lesz olyan, aki emiatt majd nem akar tőled semmit- bár nem tudom, milyen az ilyen lány, talán jobb is, ha végül nem mellette kötsz ki, de csak így van arra esélyed, hogy találj magadnak párt.
Nekem van barátom és neki is hasonlóan kicsi, de elfogadom ilyennek és nem is érdekel senki más, mert teljesen odavagyok érte.
Szóval csak a saját példánkat tudom mondani, hogy nem ez a meghatározó egy normális szemléletű lány esetén :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!