Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleménytek erről? A stori lent olvasható
Vasárnap hajnalban vártam a buszt(buli után). Leüllt mellém egy lány, és elkezdtünk beszélgetni. Jól elnevetgéltünk, de mivel nagyon fáradt voltam, elfelejtettem bemutatkozni. Jött egy ismerőse és a keresztnevén szólította. Majd jött a buszuk és elmentek.
Mivel mondta h hol lakik, én megtaláltam facen. Úgy gondoltam nincs veszteni valóm, így bejelöltem, és mivel a profilomból nem igazán lehet felismerni, írtam is neki egy üzit, h honnan ismerem.
Ennek már több, mint egy napja. Ez alatt nem jelölt vissza, és el sem olvasta. Az üzenetnél annyi van írva, h elküldve. Még csak az sem h kézbesítve.
Lehetséges h látta, de direkt nem jelöl vissza? Vagy lehet nem nagyon van facen fent?
Ezt én is pont most olvastam. Jó eséllyel ezért nem olvasta el az üzenetet, és azért nem jelölt vissza, mert nem ismer fel. Mivel nem akarok nyomulni, ezért nem eröltetem. :)
Majd elolvassa egyszer. :D
Egyébként én is jártam így, hogy hónapok után olvastam el egy ilyen üzenetet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!