Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleménytek erről? A stori lent olvasható
Vasárnap hajnalban vártam a buszt(buli után). Leüllt mellém egy lány, és elkezdtünk beszélgetni. Jól elnevetgéltünk, de mivel nagyon fáradt voltam, elfelejtettem bemutatkozni. Jött egy ismerőse és a keresztnevén szólította. Majd jött a buszuk és elmentek.
Mivel mondta h hol lakik, én megtaláltam facen. Úgy gondoltam nincs veszteni valóm, így bejelöltem, és mivel a profilomból nem igazán lehet felismerni, írtam is neki egy üzit, h honnan ismerem.
Ennek már több, mint egy napja. Ez alatt nem jelölt vissza, és el sem olvasta. Az üzenetnél annyi van írva, h elküldve. Még csak az sem h kézbesítve.
Lehetséges h látta, de direkt nem jelöl vissza? Vagy lehet nem nagyon van facen fent?
Nem csapnám ki a hisztit, csak lehangolt vagyok emiatt. Ő döntése ha nem jelöl vissza, szíve joga van hozzá.
Nagyon megörültem, h "megismertem" és megörültem h megtaláltam facen. Nem hittem volna h sikerül.
Egyik ismerősöm fél évente egyszer jelöli vissza az ismerősöket.
Ha nem vagy ismerőse, az egyéb mappába kerülsz
Attól hogy jól elbeszélgettetek, mèg nem feltétlenül szeretne beleülni a kukacodba.
Emiatt ne legyél lehangolt, nem mindenki nézegeti naponta a face-t.
Én hétvégén fent vagyok pl., de hétköznap munka mellett van jobb dolgom ennél.
Nem jelzik azonnal, mert ki lehet kapcsolni.
Nekem pl. nincs is fb applikáció / messenger a telefonomon. Whatsapp van, de ott is direkt lekapcsoltam a jelzést, még a rezgést is. Az sms-t sem jelzi hanggal/rezgéssel.
A másik meg az, hogy ha jelez is, nem garantált, hogy ráérek/megnézem.
Nem gondolod, hogy neki is jár egy kis idő, privát szféra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!