Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleménytek erről? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleménytek erről? A stori lent olvasható

Figyelt kérdés

Vasárnap hajnalban vártam a buszt(buli után). Leüllt mellém egy lány, és elkezdtünk beszélgetni. Jól elnevetgéltünk, de mivel nagyon fáradt voltam, elfelejtettem bemutatkozni. Jött egy ismerőse és a keresztnevén szólította. Majd jött a buszuk és elmentek.

Mivel mondta h hol lakik, én megtaláltam facen. Úgy gondoltam nincs veszteni valóm, így bejelöltem, és mivel a profilomból nem igazán lehet felismerni, írtam is neki egy üzit, h honnan ismerem.

Ennek már több, mint egy napja. Ez alatt nem jelölt vissza, és el sem olvasta. Az üzenetnél annyi van írva, h elküldve. Még csak az sem h kézbesítve.

Lehetséges h látta, de direkt nem jelöl vissza? Vagy lehet nem nagyon van facen fent?

2015. júl. 27. 19:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem nem látta még, hogy írtál neki. Nehogy kicsapd a hisztit emiatt!
2015. júl. 27. 19:04
 2/12 anonim ***** válasza:
81%
Ha van NORMÁLIS élete, nem lóg egész nap a FaceBookon ;)
2015. júl. 27. 19:07
 3/12 A kérdező kommentje:

Nem csapnám ki a hisztit, csak lehangolt vagyok emiatt. Ő döntése ha nem jelöl vissza, szíve joga van hozzá.

Nagyon megörültem, h "megismertem" és megörültem h megtaláltam facen. Nem hittem volna h sikerül.

2015. júl. 27. 19:12
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyik ismerősöm fél évente egyszer jelöli vissza az ismerősöket.

Ha nem vagy ismerőse, az egyéb mappába kerülsz

Attól hogy jól elbeszélgettetek, mèg nem feltétlenül szeretne beleülni a kukacodba.

2015. júl. 27. 19:14
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, én pl néha napokig nem nézek fel facebookra. Türelem..
2015. júl. 27. 19:16
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Emiatt ne legyél lehangolt, nem mindenki nézegeti naponta a face-t.

Én hétvégén fent vagyok pl., de hétköznap munka mellett van jobb dolgom ennél.

2015. júl. 27. 20:03
 7/12 A kérdező kommentje:
Ebben igazatok van, de az okostelefonok azonnal jelzik, ha ír valaki vagy ha bejelöl. Az én telefonom szerint, neki is van fbk messengere. Bár nem tudom h ez mennyire megbízható.
2015. júl. 27. 20:37
 8/12 anonim ***** válasza:

Nem jelzik azonnal, mert ki lehet kapcsolni.

Nekem pl. nincs is fb applikáció / messenger a telefonomon. Whatsapp van, de ott is direkt lekapcsoltam a jelzést, még a rezgést is. Az sms-t sem jelzi hanggal/rezgéssel.

A másik meg az, hogy ha jelez is, nem garantált, hogy ráérek/megnézem.

Nem gondolod, hogy neki is jár egy kis idő, privát szféra?

2015. júl. 27. 20:39
 9/12 anonim ***** válasza:
Semeddig nem tart kikapcsolni az értesítést és akkor nem kapja meg ha nem lép fel. - Tapasztalat
2015. júl. 27. 20:40
 10/12 A kérdező kommentje:
Dede. Jár neki. :)
2015. júl. 27. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!