Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha lenne lehetőséged most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lenne lehetőséged most eldönteni, hogy újraszületsz akkor fiú vagy lány lennél?

Figyelt kérdés

Mivel kissé karcolja a kategória jogosságát ezért kicsit kifejtem:

Szóval a mostani tudásod alapján, tisztában léve a párkapcsolati lehetőségekkel és minden egyéb vonzattal ami ezzel jár.

Te melyiket választanád ?

2015. júl. 26. 00:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nő maradnék.Férfiként nem biztos hogy ki tudnám elégíteni egy nő igényeit,és sokszor nagyobb nyomás van egy férfin,amit szintén nem irigylek.Plusz egy nő,akármilyen ronda is,talál magának partnert,ez nem mondható el egy ronda férfiről.
2015. júl. 26. 05:20
 12/19 anonim ***** válasza:
Maradnek nő
2015. júl. 26. 08:31
 13/19 anonim ***** válasza:
11%
Ha dönthetnék egyértelműen nő lennék.Sokkal egyszerűbb minden nekik manapság az életben...
2015. júl. 26. 09:38
 14/19 anonim ***** válasza:
En ferfi lennek es mindenkit megdugnek, sosem hazasodnek, csak alkalmi kapcsolataim lennenek, neha egy egy komolyabb baratno de zero egyutteles, velhetoleg a gym-be jar ek egesz nap es mutogatnam a testemet a strandon, psilnek kb mindenhol es a farkamat vernem a zuhany alatt elegedetten konstatlva, h szep nagy:-)
2015. júl. 26. 09:59
 15/19 anonim ***** válasza:
76%

13

ezzel vitába szállnék..

Manapság a nőknek "férfinek" kell lenniük, és mellette anyának, feleségnek, házvezetőnőnek..stb..

Vezető beosztásban dolgozom, 2-szer annyit kell letennem az asztalra tennem, mint férfi kollégáimnak..

Tény, hogy könnyebben kaptam meg az állást( nem a beosztásomat), de sokszorannyiba kerül megtartani, a kiérdemelt beosztásomat)

Nem bánom, nem panasz, hisz én tudom, hogy amit elértem, az kemény munkával elért, és engem erősit..

Csak a tények miatt..

Ennek ellenére nem lennek férfi, szeretek nő lenni, magassarkúban járni, elegáns ruhákat, a táskákat venni, hordani. Szeretek nő maradni a férjem mellett. És szeretem, hogy szeret, és nem enged mindig "férfinek" lenni, hanem elismeri. Munkámat, és nem veszi természetesnek, hogy én viszem a haztartást a napi12-13 óra munkám után, mint más férfiak

2015. júl. 26. 11:05
 16/19 A kérdező kommentje:

#15: Nem akarok beleszólni az okfejtésedbe, de az, hogy azért szeret nő lenni, hogy hordhass magassarkút elég vicces. Férfiként is megteheted ezt, pláne manapság.

Amúgy köszönöm a válaszokat, mindenki zöldet kap, szóval jöhet még. Okfejtéseket sem bánnék egyébként.

2015. júl. 26. 11:45
 17/19 anonim ***** válasza:

#15-ös.

Bár nem teljesen egy korosztály vagyunk,de nem igaz amit írsz,legalábbis nem minden férfira.

Az,hogy dolgozni kell,és nem csak otthon maradni a gyerekkel,meg a háztartást vezetni,ez nem "férfi" vagy "nő" kérdése,hanem egy emberi természetességnek kéne lennie.

A férfinak pedig apának,férjnek,és háztáji szerelőnek,és még sok egyéb dolognak is kell lennie...

Én ahol jártam munkahelyeken,a nőknek is pontosan ugyanannyit kellett dolgozni,mint bárki másnak.És pontosan ugyanannyit is vártak el tőlük,se többet,se kevesebbet.

Aki normális,értelmes férfi,az nem hagyja a nőnek,hogy egyedül vezesse a háztartást.Én például jó még itthon lakom szüleimmel,de most hétvégén is,ameddig Anyukám főz,addig én kitakarítom az egész lakást,törölgetéstől kezdve,porszívózás,felmosás stb.

És ez így megy sok éve nálunk,és én nem is hagynám,hogy egy nő csináljon mindent.Sőt a főzésbe is besegítek,van amikor én főztem és még sorolhatnám...

A másik,hogy egy átlagos kinézetű nő számára a kapcsolat kialakítása baromi egyszerű,mivel csak válogatnia kell a férfiak között.

Míg egy átlagos kinézetű srácnak esélye sincsen egyetlen nőnél sem,még a kevésbé előnyös kinézetű lányoknál sem,mert mind csak a jóképű,izmos,bunkó gyerekre várnak,a többinek esélyt sem adva.

Tehát egy nőnek párkapcsolatra százszor nagyobb esélye van,tehát feltehetőleg kiegyensúlyozottabb az élete is,van társa akire támaszkodhat a legtöbb esetben,tehát könnyebben kezeli alapból az életet,és a helyzeteket.

Mindenhol előre vannak engedve az ajtóknál is,másképpen bánnak velük,gyengédebben,segítőkészebben.

Aztán nézz meg a világban mi folyik,van a neten videó is róla.Ha egy nőt bántalmaznak az utcán,egyből mindenki nemtől függetlenül segít rajta,és elüldözik a férfit.

Ha egy férfit bántalmaz egy nő,senki nem segít rajta,és még ki is nevetik az utcán a férfit.

A nőknek nem kell kezdeményezni sem,csak várni és válogatni.

2015. júl. 26. 12:15
 18/19 anonim ***** válasza:
Ha megnézem a páromat és magamat, neki azelőtt mindig is könnyebben ment a kapcsolat kialakítása nőkkel, mint nekem férfiakkal, mégis inkább nő maradnék. Semmiképp nem lennék férfi, el nem tudnám képzelni, hogy barátnőm legyen.
2015. júl. 26. 12:17
 19/19 anonim ***** válasza:

Én nő létemre informatikát tanultam, de pont mert nő vagyok nagyon sok helyen esélyt sem kaptam, vagy egy férfikolléga aratta le a babérjaimat. A mostani az első olyan cég, ahol tényleg komolyan vesznek szakmailag, elismernek, és hasznosíthatom a tudásomat (30 éves vagyok, és ez mindent összeszámolva a 19. cég, ahol dolgozom, itt már 3. éve...). Nem a pénz miatt tanultam ezt, vagy mert bevettem volna valami álom mesét, a családból senki nem támogatta a választásomat, egyszerűen gyerekkorom óta érdekel, és élvezem. De nagyon sok harcom volt, hogy egyáltalán esélyt kapjak.

Én emiatt kipróbálnék egy életet férfiként.

2015. júl. 26. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!