Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Itt nyavalygó emberek, nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt nyavalygó emberek, nektek egyáltalán nincs senkitek, aki szeret?

Figyelt kérdés
Szülők? Egyetlen egy barát? Akárki, akire számíthattok? Mennyire vagytok egyedül? Vagy csak párotok nincs?

2015. júl. 25. 20:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
70%

34 vagyok réges-régen önálló. Nem sok valós emberi kapcsolatom van mert ocsmány vagyok. Ezt akartad hallani ? Internetes tevékenységeim során szereztem "haverokat", de ennyi.

Egy ronda emberrel senki sem akar barátkozni, párkapcsolat pedig teljesen felejtős. Én 20 éve próbálkozom kb. és semmi említésre méltó.

2015. júl. 25. 20:28
 12/18 anonim ***** válasza:
Párom nincs, és SZVSZ nem is lesz. Család az még úgy-ahogy van, na de meddig?
2015. júl. 25. 21:04
 13/18 anonim ***** válasza:
Nincs sajnos...még kutyám sincs. Bár ha lenne kutyám, szerintem még ő se szeretne. Szar az élet. Várom a megváltó halált.
2015. júl. 25. 21:15
 14/18 anonim ***** válasza:

Szülők és a testvérem vannak,rájuk számíthatok egyedül.

De hát ők nem azok a szeretős típusok,szóval ilyen foglalkoznak velem is,meg nem is. Régen egyáltalán nem foglalkoztak velem....

Barátaim nincsenek,sok sok éve nincsenek. Párom soha nem is volt,nem is lesz... :/

Szóval a családomon kívül teljesen egyedül vagyok.

24/F

2015. júl. 25. 21:15
 15/18 anonim ***** válasza:
Nincs párom, de a kis unokatesóm nagyon szeret, folyton bújik, egyébként meg szeretem a magányt
2015. júl. 25. 22:31
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha lány vagy, megbeszélem veled privátban.
2015. júl. 26. 06:49
 17/18 A kérdező kommentje:

nem akartam senki lelkébe gázolni a kérdésemmel, csak érdekelt mennyire is vagytok egyedül és mennyire tudjátok értékelni azokat, akik mellettetek vannak.

köszi a válaszokat:)

2015. júl. 27. 09:20
 18/18 anonim ***** válasza:

Nekem szüleim nincsenek, házasságon kivül születtem, így nem is fogadtak el, a rokonság sem. Így onnan senki sincs.

Sajnos a baráti körömben sem találtam őszinte barátságot, idővel rájöttem, hogy érdekből voltak velem a legközelebbi barátaim. Sajnos utána már mindenkit elmartam magam mellől, ebben én vagyok a hibás.

Így 30+ éves nő vagyok és tök egyedül.

2015. júl. 27. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!