Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt nyavalygó emberek, nektek egyáltalán nincs senkitek, aki szeret?
34 vagyok réges-régen önálló. Nem sok valós emberi kapcsolatom van mert ocsmány vagyok. Ezt akartad hallani ? Internetes tevékenységeim során szereztem "haverokat", de ennyi.
Egy ronda emberrel senki sem akar barátkozni, párkapcsolat pedig teljesen felejtős. Én 20 éve próbálkozom kb. és semmi említésre méltó.
Szülők és a testvérem vannak,rájuk számíthatok egyedül.
De hát ők nem azok a szeretős típusok,szóval ilyen foglalkoznak velem is,meg nem is. Régen egyáltalán nem foglalkoztak velem....
Barátaim nincsenek,sok sok éve nincsenek. Párom soha nem is volt,nem is lesz... :/
Szóval a családomon kívül teljesen egyedül vagyok.
24/F
nem akartam senki lelkébe gázolni a kérdésemmel, csak érdekelt mennyire is vagytok egyedül és mennyire tudjátok értékelni azokat, akik mellettetek vannak.
köszi a válaszokat:)
Nekem szüleim nincsenek, házasságon kivül születtem, így nem is fogadtak el, a rokonság sem. Így onnan senki sincs.
Sajnos a baráti körömben sem találtam őszinte barátságot, idővel rájöttem, hogy érdekből voltak velem a legközelebbi barátaim. Sajnos utána már mindenkit elmartam magam mellől, ebben én vagyok a hibás.
Így 30+ éves nő vagyok és tök egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!