Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki a szivacsos melltartó?
Figyelt kérdés
2010. márc. 6. 14:09
11/14 anonim válasza:
inkább csak a divat. 13 éves létemre szivacsosat hordok. Hogy miért? Mert mindenki azt hord, és rossz érzés hogy az egyik legmellesebb lányok között vagyok, és mégis laposnak tűnök a sok push-up mellett.
12/14 e_master válasza:
A férfiak többsége nem örül neki! Én kifejezetten szeretem a kicsi melleket IS, de azt nem, amikor megismerek valakit valamilyennek, ráhangolódok és menet közben derül ki, hogy nem is olyan mint amire számítottam. Persze egy kapcsolat nem ezen múlik de bosszantó tud lenni. A kis mellű lányokat kedvelő barátaim azért nem szeretik, mert egy csomó potenciális partner mellett elmennek, a nagymelleket kedvelők meg azért, mert állandóan "árnyékra vetődnek"... na talán ez lehet a legrosszabb. Szóval ne erőltessétek csajok!
13/14 anonim válasza:
egyébként az cikibb, ha teletömöd zoknival, almával, meg pukkantós tasakkal... :D első oldalon az utolsó voltam
14/14 anonim válasza:
Szerintem elég ciki, én beszüntetném a gyártását. Régebben simán kivehettem a szivacsot, mostmeg a szebb darabokba belevarrják, tehát fel kell vágnom a varrást, kivenni a szivacsot, visszavarrni. Grr! Jó lenne, ha simákat is gyártanának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!