Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nők, mindenki! Van olyan felhasználó az oldalon, akit szívesen megismernél?
Figyelt kérdés
Akár élőben, akár itt, egy chat erejéig.
Nem kérek neveket, csak egy jelzőt (egy szót), ami szerinted legjobban illik az adott személyre.
Életkort, nemet is írhattok. :)
2015. júl. 24. 20:08
11/30 anonim válasza:
Feminazi.
24f, szórakoztató beszélgetések sokaságát látom lelki szemeim előtt bármelyik hölggyel, akire illik a leírás.
12/30 anonim válasza:
Aki engedte hogy megismerjem, már megismertem :) Aki nem, attól amúgy sem szeretnék semmit.
13/30 anonim válasza:
Néhány kivételtől eltekintve nem nagyon vannak. Jelzők rájuk: racionálisak, objektívak, értelmesek. (És lám, a külsőt meg se említettem, mert teljesen lényegtelen.)
14/30 anonim válasza:
14-es: azt meg is nézném, hogy akarnál egy anonim oldalon valakinek a külsejéről véleményt mondani :D
15/30 anonim válasza:
Erről az oldalról senkivel, de komolyan... Ez az oldal egy szégyenfal az életről, bemutatja, hogy midőn nagy az a bizonyos állatkert.
16/30 anonim válasza:
#15: Képküldés folyamatáról hallottál már? Amúgy te meg dagadt vagy! :)
17/30 anonim válasza:
Látom, nem tudtál szó nélkül elmenni mellette, vissza kellett vágni. :D
19/30 anonim válasza:
én szeretek ismerkedni, bárkit megismernék innen :) 20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!