Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mit éreztek, ha látjátok, hogy az a nő hív titeket telefonon, akit már számtalanszor elutasítottatok?
Ennek ellenére mégis beszéltek akár fél órát is.
de milyen érzések kavarognak bennetek? pl. ó már megint te vagy az...?
Bocsi, hogy én is írok, de lányként hasonló helyzetben voltam nemrég.
A kapcsolat nem működött köztünk a férfival, mégsem zárt ki teljesen az életéből, sőt viselkedéséből ítélve örült, hogy olykor beszélünk (pl. írtam neki egy sms-t és egyből felhívott, órákig beszéltünk, stb.).
De ha ennyire határozatlan, és nyújtja ezt a se veled-se nélküled játékot, mi lesz ebből? Milyen lenne így egy kapcsolatban?! Neked kell tudnod, meddig éri meg várni és reménykedni. Talán nem ártana egy tisztázó beszélgetés.
Minden jót kívánok azért, és sose feledd, hogy csak olyat tehetnek meg veled mások, amit hagysz nekik!
22/L
Köszi.
És veletek mi lett végül? Vagy még mindig beszéltek?
Kb. egy hónapja beszéltünk, találkoztunk utoljára, akkor szóba jött egy júliusi közös ivászat, merthogy addigra felmond az egyik munkahelyén és több ideje lesz és majd megbeszéljük. Azóta többször is összefutottunk véletlen városban, köszönt, bámult, de oda sem jött, szülinapomon se köszöntött fel, és nem is keresett persze azóta.
Szóval lehet, hogy nem közömbös, sőt biztosan nem; DE jobban fél/nem akar/szabadságra vágyik/nem tetszem neki, mint amennyire velem akarna lenni. Szóval inkább olyan fiúra fordítok időt, akinek nem kell könyörögnöm. Nehéz elengedni és kudarc, de én úgy éreztem, ezt kell tennem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!