Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van úgy, hogy nem szeret eljárni bulizni, meg alapból is otthonülő típus?
Figyelt kérdés
Azért nem járok, mert utálom, ha rám másznak részeg pasik, és egyébként sem akarok részeg lenni. Inkább találkozok napközben valakivel, elmegyünk meginni valamit, sétálunk a városban, mozi, ilyesmi. Csak azért kérdezem ezt, mert múltkor megkaptam valakitől, hogy szerinte ez nem normális... Bár tény, hogy aki mondta, az meg alkoholista, és minden nap bulizik, tehát neki nyilván furcsa. Ráadásul kevés barátom van, mert nem sok emberhez tudok közel kerülni.
20/L
2015. júl. 24. 10:55
12/14 lavór346 válasza:
Írjatok rám! Van ötletem.. Fiúk lányok egyaránt.. Nem kamu!!!
13/14 anonim válasza:
NE írjatok rá 12-re, kamuzik :P :D
14/14 anonim válasza:
#13: én ráírtam, csak érdekelt mi az ötlete :D de semmi válasz eddig, mondjuk reggel írtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!