Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Véletlenül bejelöltem egy nőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véletlenül bejelöltem egy nőt facen, és így reagált?! 21/F

Figyelt kérdés
Szóval facebookon ismerősöket kerestem, és ahogy böngésztem a keresőben, véletlenül bejelöltem egy 30 év körüli nőt. Észre se vettem, mert a laptopomhoz nem volt nálam az egér és így könnyebben előfordulhat, hogy rossz helyre nyomok akaratlanul. A lényeg, hogy a nő nekem támad üzenetben, hogy mit képzelek én, mit akarok tőle? Meg, hogy talán k*rvának nézem, hogy jelölöm? Szerintetek az ilyen normális, de őszintén?
2015. júl. 21. 21:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
54%
Pár éve egyszer én is így jártam. Véletlenül bejelöltem egy korombéli nőt, nem tudtam visszavonni, mert rosszalkodott a böngészőm, ráadásul pont megszakadt a netem is. Na amilyen üzenetecskét kaptam tőle, azt nem tettem zsebre.
2015. júl. 21. 21:24
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom, miért akadt ki ennyire.

Nekem amilyen tyúkeszem, rossz memóriám van, minden jelölést visszaigazolok, mert lehet, hogy ismerem. Vagy illene.

Megkérdezhette volna ő is -támadás helyett- ismeritek-e egymást. Néha semmiségektől olyan agresszívak az emberek.

2015. júl. 21. 21:44
 13/14 anonim ***** válasza:
Nő létemre nekem is fura a reakciója. Normális esetben, ha nincs közös ismerős, esetleg ráírok, hogy: "Szia. Megkérdezhetem honnan ismerjük egymást?", de nem így, ahogy a nő. :D Ha meg van közös, akár látásból ismerem is, de soha nem beszéltem vele, mert zizi/alkesz/beképzelt hülye/ismerős gyűjtő (merthogy mostanság az a "MENŐ", akinek 2000-en felül van, független attól, hányat ismer közülük), akkor elutasítom, vagy figyelmen kívül hagyom. 25N
2015. júl. 21. 22:09
 14/14 anonim ***** válasza:
Ó, én erre visszaírtam volna valami nyugodt hangvételű kis levélkét tele olyan fordulatokkal, hogy utána azt érezze, már attól is nőies lesz, hogy valaki legalább q-nak nézi. Részeg férfinál csak a trampli nő visszataszítóbb.
2015. júl. 22. 06:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!