Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, hogy egyedül vagyok egy világ ellen. Nincs, aki megértsen, vagy nagyon kevesen, de ők nem szállhatnak szembe több tucat emberrel. Mi legyen?
Szeretem a lányt, de ő nem ért, nagyon bizonytalan fajta. Mindenki befolyásolja, és néhány ismerősöm is az ő pártját fogja, mármint, adja alá a lovat, hogy igen, én nem vagyok normális, alázzon csak nyugodtan, stb.
Nekem mindennél többet ér ez a lány, nem érti meg, hogy mennyit, és meghalok. Hogy bizonyítsak Neki bármit is, ha mindenki ellenem van az ismerősei közül?
Volt egy ilyen ismerősöm, bár ott az volt hogy nem szállt le a csajról ismerősöm. Szakítás után 2 hónappal is még visszakart menni hozzá. A kapcsolatuk alatt is sok konfliktus volt, amit mind a csaj okozott. Én megmondtam ismerősömnek hogy ezek után még kell neki akkor én is hülyének nézem. Ha nem akar tőled semmit, és a többiek is megaláznak, akkor szedd már össze magad!!! Legyen már valami büszkeséged! Szard le őket nagyból, keress egy sokkal jobb csajt, változz meg aztán őket alázd meg és nézd le őket!!! Én nem hagynám hogy bárki ilyet csináljon velem.
kezdet voltam.
Csak akkor jösz rá, hogy mennyit ér valami, ha elveszíted.
Magyarul hagyd őket a p.csába.
Felejtsd el mondom, légy erős, és utána majd te nézed le őket.
kezdet voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!