Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az életben is ilyen gyakorta fordulnak elő a nőgyülölő, nőlenéző férfiak, mint a fórumon, vagy itt csak a hangos kisebbség van?
Nos Kérdező, bennünk meg ti alakítottátok ki a fent említett megvetést a viselkedésetekkel. Ha valaki kritizálni mer benneteket, egyből jön a turbófeminista szüfrazsettek sonderkommandója hogy mitmerészelsz, hogyképzeled, ésmostazonnal, mertkülönben. Ti meg büntetlenül belerúghattok a földön fekvő férfiba, mert milyen törpös dolog azt ütni aki a földön fekszik, igaz?
Egyébként igen, kint vagyok az életben is, onnan (is) hoztam a tapasztalataimat, jóval azelőtt hogy a GYK-t egyáltalán megálmodták volna.
7:04 meg egy tipikus ilyen ostoba internetbohóc troll, kapta is zsigerből a mínuszt.
11:25, hagyd, ezek még saját maguknak se ismerik be, nem hogy nekünk...
Maradjunk annyiba, hogy én meg egy nemfelszínes, nem anyagias nőt szeretnék, aki nem kamuzza le a csillagokat az égről, de úgy tűnik, ilyen csak az interneten létezik.
Szia kedves kérdező
Alapvető hiba a kérdésben hogy az ilyen nyafogó kis p_csöket férfiként jellemzed pedig nem azok.
Egy IGAZI FÉRFI nem nyafog nem a genetikát és a női nemet hibáztatják minden sikertelenségért az életükben hanem felmerül bennük hogy talán változtatniuk kéne es CSELEKSZENEK a picsogás helyett.
Egy IGAZI FÉRFI erősnek érzi magát a nők lealázása nélkül is ellentétben ezekkel a nyafogó p_csökkel.
Egy IGAZI FÉRFI felelőséget vállal a teteiért belátja HA hibázik megpróbálja kijavítani de ha nem sikerül csenden továbblép es nem kezd mocskolódni.
Egy IGAZI FÉRFI ha találkozik egy r_banccal CSAK AZT a nőt könyveli el r_bancnak nem az egész női nemet és szintén mocskolódás nélkül lép tovább.
Szóval ILYEN EGY IGAZI FÉRFI nem ezek az undorító nyafogós p_csök de ne aggódj rengetegi ilyen férfi van a világban.
Azét tűnik úgy hogy sok a nőgyűlölő picsogó szerencsétlen mert aki boldog párkapcsolatban él az nem fog feltenni olyan kérdés hogy "Hű de boldog vagyok a párommal van aki még hasonlóan boldog?" viszont a megkeseredett rinyagépek ide jönnek kiélni magukat megszállottan keresik az olyan kérdéseket ami lehetőséget ad a nők gyalázására a többi fajtársa meg rákontráz. De nyugi ezek nincsenek sokan csak azét tűnik soknak mert egy ilyen szerencsétlen napi 30-szor jön mocskolódni és a legtöbb nőgyűlölő válasz ugyanattól a néhány szerencsétlentől érkezik.
Ahogy már fent leírtam ezek a nyafogó p_csök rettegek az erős és igényes nőtől ezért a feministákat minden áron le akarják húzni, de olyan emberiségellenesen buták hogy nem veszik észre hogy ezzel csak magukat lázzák meg és hogy a fajtársaikat kivéve mindenki sírva röhög rajtuk. Ezek a szerencsétlenek nem csak hogy utálják de hibáztatni akarják a női nemet mert ugye ha miden nő egy pénzéhes cafka akinek csak a külső számít akkor nem a szegény kis eleset pasikák a lúzerek, hanem a nők hibája minden, ezzel a nőkre kenhetik a saját szerencsétlenségüket.
És elmondom, normális férfiak is utálják és kiköhögik ezeket mivel pontosan tudják hogy csak a saját lúzerségüket leplezik, csakhogy ezzel a viselkedéssel a férfi nemet járatják le.
Remélnem segíthettem kedves kérdező.
U.I. Kedves nyafogó p_csök. Ha az igaság fájdalmas nem az én hibám.
Na, 21:48, te vagy az érem másik oldala. Nálad hihetetlen komoly bajok vannak.
Az "igaságod" pedig nem több a saját véleményed és a bugyuta kisdedós trollkodás keverékénél. Egy harsány röhögésnél és egy mínusznál többet nem is ér amit összekínlódtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!