Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az életben is ilyen gyakorta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az életben is ilyen gyakorta fordulnak elő a nőgyülölő, nőlenéző férfiak, mint a fórumon, vagy itt csak a hangos kisebbség van?

Figyelt kérdés
Komolyan mondom eddig úgy éreztem, hogy szeretem a férfiakat, meg hogy sokszor értékesebb egy férfi az életemben, mint egy barátnő, de a fórumot olvasgatva azt vettem észre, hogy kialakítottak bennem egyfajta megvetést a férfiak iránt.
2015. júl. 21. 06:27
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
83%
Ne aggódj, azokat a férfiakat, akik gyűlölik a nőket, észre sem veszed, a "kis helyeseknek" pedig mi oka lenne erre?
2015. júl. 21. 08:18
 12/24 anonim ***** válasza:
59%

Ne a GYK-ból indulj ki, - meg honnan tudod, kik írnak ide?

Férfi kevés van 15-25 éves ráérő (tudjuk miért) fiúk....

meg néha én.

2015. júl. 21. 09:00
 13/24 anonim ***** válasza:
57%
Itt semmi sem valós.
2015. júl. 21. 09:25
 14/24 anonim ***** válasza:
64%

Nem lesz soha mindenki egy véleményen. Azért azt is gondold el hogy a szerelem és gyűlölet ugyanonnan ered: törődésből.

Az ilyen gyűlölet csak valavolt szeretetből eredthet. Mondjuk ha egy férfi nagyon magas véleményen volt a nőkről, aztán kiderül hogy a nőknek fontos a társadalmi státusz meg pénz, ezt ők nem viselik jól mivel azzal a hiedelemmel nőttel fel hogy a lányok ennél többet akarnak.

Okolhatnánk a 90s évekbeli nyálas romantikus komédiákat, vagy valami mást, de végülis nekik is megvan a maguk ok-okozati láncolatuk.

A jó hír az hogy az ilyen gyűlölet hamar visszacsaphat szeretetbe. A magyar emberek már csak ilyenek (lányok is szoktak férfigyűlölőként megnyilvánulni egy egy csalódás után). Ilyen intenzívebb kultúrába születtél ahol ha valami nem megy rögtön akkor már borul a bili, nagyi leesett a lépcsőn, és sz** van a palcsintában.

2015. júl. 21. 09:28
 15/24 anonim ***** válasza:
44%

Igen,tudod az életben is létezünk,nem csak itt az oldalon.

Ja és senki nem gyűlöli a nőket itt,csak leírjuk a valóságot róluk.Ez pedig 2 különböző dolog.

2015. júl. 21. 09:38
 16/24 anonim ***** válasza:
47%

Az életben is akad pár, de korántsem ilyen arányban, mint itt a fórumon, itt eléggé tobzódnak. Meg itt adják is a lovat alájuk és jönnek, mint legyek a légypapírra, vagy mint kutyák a koncra. Plusz ott vannak, akik csak nagyon ügyes trollok.

Ne vedd vérkomolyan a sok hülyeséget, amit írnak! Röhögni kell rajtuk. :)

Itt jegyezném meg, hogy tisztelet a kevés kivételnek, akik csak csalódottak, nem volt szerencséjük a kapcsolatok terén, leírják a rossz tapasztalataikat, mégsem egy egész nemet leszólva teszik és még a válaszokra is képesek normális, értelmes módon reagálni, nem pedig valami baromságot odahányni.

2015. júl. 21. 10:16
 17/24 anonim ***** válasza:
42%
Nezd kerdezo. Igazabol egyre inkabb foglalkoztat a gondolat, hogy a noi nemet tisztelo enemmel sem vagyok elorebb, mintha kb leszarnam, megvetnem a noket. Megsem rinyalok naphosszakat itt, egyszer nem rinyaltam meg itt soha. De valahol elgondolkodtato, hogy miert altalaban azokat b..szak at, akik korrektek.
2015. júl. 21. 11:03
 18/24 anonim ***** válasza:
22%

Itt hangos kisebbség van a férfiak részéről, míg a valós életben sajna férfigyűlölő nő többség van. Az oldalon is 2*-er 3*-or több férfigyűlölő kérdést találni, mint nőellenest, a válaszok estén az arány még rosszabb.

Érdemes lenne ezen elgondolkozni!

2015. júl. 21. 11:25
 19/24 anonim ***** válasza:
27%
Egyszerűen nem kell a szívedre venni. Olyan férfit kell választani, aki tud téged szeretni és tisztelni és akit te is tudsz szeretni, tisztelni, akivel értékesnek tartjátok egymást. Hogy itt ki hogy toporzékol, az már ne legyen a te problémád.
2015. júl. 21. 11:29
 20/24 anonim ***** válasza:
71%
Én meg nagy ívben leszarom a nőket, főleg az ilyen kérdező féle lényeket. Ugyan mit kellene tisztelni bennük? Egyik beképzeltebb mint a másik és kétértelmes mondatot nem tud mondani.
2015. júl. 21. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!