Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet egy nő olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy nő olyan szerencsés, hogy mindig olyan pasit talál aki eltartja/kitartja?

Figyelt kérdés

Egyik, mondjuk úgy, hogy ismerősöm már évek óta nem dolgozik, suliba sem jár semmit nem csinál és mindig olyan pasikkal van akik kb szó nélkül eltartják, pénzelik, náluk lakik akár pár hét után, amikor otthagyja az előzőt. Mindig csak vásárolgat meg étterembe/starbucksba jár nap mint nap. Telefont, laptopot stb kap. Hogy csinálja az ilyen?

Nem egy túlzottam szép nőről van szó, alakja is fura, meg túlsúlyos is az illető ja meg elég durván szőrös is.

Én meg már nagyon unom, hogy kidolgozom a belemet, görcölök össze vissza, igaz van pénzem, meg tudok félretenni egy picit mindig. De ROHADTUL IRIGYLEM, mert utálok már ebben a mókuskerékben élni, hogy állandóan dolgozom, fáj mindenem, fáradt vagyok stb.

Mi lehet a titka? Hogy lehet ilyen pasikat összeszedni? Vajon hogy csinálhatja? Egyszerűen nem értem és annyira jó neki, engem meg kínoz az irigység.

2015. júl. 20. 23:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Egyébként legyél is ilyen amilyen vagy az egy másik "faj" amiről írsz !!! ÉS TE SEM akarsz oylan lenni!! Ha reggeltől estig dolgozol elhsziem h leszív vagy ilyesmi de attól még ne ilyenekhez hasonlítsd magad...tudod ők ennyit is érnek!!! Állj máshogy az élethez és neked is megváltozik az életed !!! :)
2015. júl. 21. 08:08
 12/14 anonim ***** válasza:

hát nem tudom...én férfi szemmel szeretek dolgozni nincs vele bajom...sőt hiányozna a munka...

nem tudom, hogy egyesek, hogy képesek így élni, de ha nekik ez kell hajrá...de ezek a nők/férfiak teremtenek is valamit? adnak valamit a társadalomnak? hasznos a létezésük? vagy csak vannak és kész?

lehet mindent megtesz az ágyban és soha nem rinyál semmiért kb egy biorobot szintén kezelhető...nem igényli a kapcsolatot sem, csak adja a szexet és nyeli a pénzt...

22F

2015. júl. 21. 08:41
 13/14 anonim ***** válasza:
Könnyen. Egy nőre 15-20 pasi is nyomul, simán megteheti hogy a leggazdagabbat választja ki közülük. Az pedig, amekkora balek, zokszó nélkül el is tartja.
2015. júl. 21. 18:23
 14/14 anonim ***** válasza:
A személyisége! ;)
2015. júl. 22. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!