Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk miért írtok rá egy lányra ha utánna nem kérdeztek semmit?
Van egy srác facebookon aki bizonyos időnként rám ír a szokásos "szia mizu" szöveggel és ezután semmi téma nincs. Próbáltam normálisan válaszolni, hátha elindul a beszélgetés volt hogy megkérdeztem miért írt rám , amire a válasz annyi volt hogy " tetszel szeretnélek megismerni ". De itt meg is hal a beszélgetés mert semmit nem kérdez magától a mizun kívűl és már nekem kínos. Most is rám írt hogy mizu ,válaszoltam is hogy "megvagyok köszi, és te hogy vagy?" mire válaszolt hogy " én is". Azóta nem ír. Ennek mi értelme ?
21/L
Ültem már ilyen fickó mögött. négy-Hat-nyolc chatablak van nála nyitva, és csak azért nem több, mert nem fér rá a képernyőre. Ő ilyenkor "kapcsolatot tart". Ez azt jelenti, hogy kábé így "rácsörög" mindenkire, aztán a legjobban tetsző két-hárommal szóba is áll, a többi csak a képernyő alját "díszíti".
Nno, az ő, vagy az ilyen típusú és személyiségű arcok "Hogy vagy?" kérdésére én konkrétan annyit szoktam válaszolni, hogyaszongya "Meg." :)
És utána zárom is az ablakot, merthogy úgysem érdemes rá figyelni, és csak takarja a lapot: valószínűleg aznap már nem szólunk egymáshoz, mert neki biztosan nem lesz mondanivalója. Ha meg mégis, akkor majd a face jelzi. (Nem szokta.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!