Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt mire véljem (hosszú)?
Van egy lány, MSN-en szoktam vele főleg beszélni mert suliban(fősulin) ritkán futok vele össze.Elhívtam volna moziba, de amikor megkérdeztem, kitérő választ adott, se igent se nemet nem mondott. Amikor ezt kérdeztem, előző nap bedurcizott kicsit, pont emiatt, mert mondtam majd legközelebb kérdezek valamit, másnap amikor ezt meg akartam kérdezni még mindig durcizott kicsit, aztán megkérdeztem, és azt mondja, nem válaszolok, mert tegnap nem kérdeztem meg. Azóta már beszéltünk, nem hoztam fel megint a témát... de egyébként nem látszott rajta a dolog, hogy emiatt máshogy nézne rám, de nem értem néha. Az a baj nem tudom mit akar. Van amikor úgy érzem "benne van a játékban", van amikor meg teljesen egykedvű:S És ezt egy beszélgetésben. Nemrég is volt hogy csak tőmondatokban válaszolgatott, de van amikor (kis noszogatásra) ,de bele költözött az élet. Arra meg, amikor épp bókolok neki, dicsérem, arra is vegyes válaszokat kapok, van amikor rögtön kinyílik rá a szeme, van amikor meg egyszerűen annyit mond, ő nem is olyan, meg hogy ne mondjam ezt, meg ő egy "boszorkány..." hasonló. Szoval nem tudom. Most akkor hogyan tovább?
20F
Tehát Neked tetszik, szerelmes vagy, ő meg magyarán le se szarik.
Ne pocsékold rá az időd, hidd el nem éri meg. Keress olyat aki megérdemli a figyelmedet és hogy szeressed.
vagy ne msnen csajozz...
SZÓBAN KELL!!! SZEMÉLYESEN!!!
Ez nem egy szerepjáték ahol odamész az avataroddal egy másik figura avatarjához és beszélgetsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!