Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor most mire véljem? Kettős a dolog. (lent)
van egy fiú, aki tetszik. teljesen kétértelmű jeleket ad. egyik alkalommal kérdezi, hogy mikor járok feléjük, mert összefuthatnánk, másik pillanatban azt mondja, hogy milyen k*rva jól néz ki egy csaj.
egyszer azt mondja, hogy sokkal szebb vagyok, mint egy barátnőm, aztán egy másikra mondja azt, hogy ő minőségi.
egyszer azt mondja, hogy hozza a haverját is találkozni, mikor ott van a barátnőm, kiderül, hogy mégsem.
rá akart beszélni, hogy az ő középsulijába menjek, de nem oda megyek. később a barátnőmnek mondta, hogy jó csajok vannak a suliba, és ő illene közéjük, menjen oda.
nem értem..
kérlek segítsetek!
15L(fiú szintén 15)
mivel nem ismerem így több dolog is felmerülhet szerintem:
vagy játszadozik veled, csupán szórakozás
vagy nem akarja mások számára is láthatóan kimutatni, hogy bejössz neki
vagy nem tudja, hogyan közeledjen és néha úgy érzi, hogy a múltkor túl rámenős volt, most erről vonja el a figyelmed..
stb.
köszönöm szépen a válaszokat!
várom a továbbiakat!
Szerintem is így akarja elérni, hogy te küzdj érte, talán féltékennyé is akar tenni! :)
Én is voltam ugyanilyen helyzetben, nem tudtam, mit akar. Tetszett nekem, de nem mertem kezdeményezni, mert akkor azt hittem, hogy nem jövök be neki, csak szórakozik.
Így húztuk-halasztottuk az egészet kb. 1 évig. Míg meg nem találtam a jelenlegi páromat (ez 5 éve volt). De mihelyst megtudta a fickó, hogy foglalt vagyok, akkor odajött, hogy kellek neki, meg régóta szeret, stb., de akkor bizony késő volt már! :)
De jobb is, hogy így alakult! :)
Szerintem is inkább az érettebbekre várj, akik mernek lépni feléd! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!