Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért olyan csúnya smink...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan csúnya smink nélkül sok lány?

Figyelt kérdés

Annyiszor jártam már így hogy sminkbe meg jó ruhákba (meg vasalt hajjal)szépnek láttam sok lányt/nőt és aztán mikor reggel felkeltek mellettem smink nélkül...meg ki vagyok tőlük. Nem tetszenek egyszerűen.

Ma reggel is így jártam.

2015. júl. 19. 09:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
60%

Nekem volt egy barátnőm aki egy az egyben nem engedte hogy smink nélkül lássam.

Mindig ki volt sminkelve. Hajnali 5-kor már csinálta magát, nehogy meglássam felkeléskor.

2015. júl. 19. 10:08
 12/15 anonim ***** válasza:
84%
Hozzá vagy szokva, hogy az utcán járva a legtöbb lány szép kisminkelve, amúgy az összeset csúnyának látnád ahhoz viszonyítva. Ezért sminkel rengeteg lány, mert nélküle azt a visszajelzést kapja, hogy csúnya, pedig csak a férfiaknál van magasan a léc.
2015. júl. 19. 11:40
 13/15 anonim ***** válasza:
60%

Nem csúnyák, csak nem vagy hozzászokva, hogy nem tökéletes a bőrük, nem olyan hosszú és sötét a szempillájuk, vagy nem olyan látványos a szemük kihúzás nélkül. Ettől még nem csúnyák, vsak nem olyan látványosak, hiszen a fiúk is így néznek ki, arcra nem olyan nagy a kontraszt a két nem között (nem azt mondom, hogy ha csak az arcot nézzük, nem lehet megkülönböztetni egy férfit egy nőtől).

Hiszen nem lehet minden lánynak hatalmas, dús, sötét szempillája, ami "megengedi" egyeseknek, hogy ne sminkeljék magukat, hiszen anélkül is látványos a szemük. A sötét hajú, erős szőrű lányok ilyen téren előnyben vannak. De mit tehetnének a szőkék, akiknek esetleg a szempillájuk is szinte szőke, olyan világos?

Az ő szemük szempillaspirál nélkül nem kiemelkedő, csak ott egy szem, szempilla meg messziről semmi. Ez nem az ő hibájuk, fiúknál nem nagyon látni szőke szempillát, hiszen a férfiak szőrzete eleve erősebb.

2015. júl. 19. 12:05
 14/15 anonim ***** válasza:
Mert hozzá vagy szokva, hogy vakolat van rajtuk.
2015. júl. 19. 12:17
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért olyan csúnya minden férfi smink nélkül? kérdezhetném én is, hiszen a "címlap" fiúk, reklámokban szereplő sportolók, filmsztárok, modellek mind sminkeltek..és igen a valóságban nem olyan egy férfi arca, bőre..ennyi..
2015. okt. 11. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!