Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti párkapcsolatokkal kapcsolatban hisztek a "sorsban"?
Hát szerintem kicsit gyerekes ilyenben hinni, de én egy kicsit hiszek. Bár szerintem inkább olyan emberek hisznek ebben, akik sokat csalódtak, és reménykednek, hogy valahol ott van az a személy aki számukra van teremtve. De természetesen ehhez az is kell, hogy például társaságokba járj és ismerkedj, máskülönben nem fog a lelki társad egyszer csak az öledbe huppanni.
Azért írtad ki a kérdést mert te is ilyen helyzetben vagy? Vagyis van valaki akiről úgy gondolod, hogy ti összeilletek, azonban a másik fél kapcsolatban van?
Igen, talán tényleg gyerekes dolog:) Csak érdekelt, hogy van-e más is, aki döntésképtelen helyzetben ilyesmivel nyugtatja magát:D
Nem olyan helyzetben vagyok, amit felvázoltál, de ha tényleg érdekel, privátban szívesen leírom:)
"rendeltetesszeru hogy mindenkinek van egy parja"
Hülyeség.
Ha mindenkinek van párja, akkor az a rengeteg ember aki meghalt Krisztus előtt, meg után a háborúkban.. nos azoknak a párjukkal mi lett? Vagy azok is meghaltak vagy más lett a párjuk. Magyarán a sors és az "egymásnak vannak teremtve" máris cáfolva lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!