Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fellángolás, vagy szerelem? Felejtsem el, vagy lehet, hogy a kapcsolatomon kéne gondolkodnom?
Van barátom.
De van most egy férfi a munkahelyemen összesen 3x találkoztunk futólag, csak pár szót váltottunk, nekem elsőre nagyon megtetszett, alig vártam h jöjjön legközelebb majd megint.
Csak rá tudok gondolni egész nap, minden percben ő jár a fejemben.
És azóta hidegen hagy ha a párom hozzám ér, a szexhez sincs vele kedvem, inkább kezd teherré válni a barátom számomra.
22/n
Én úgy gondolom, személy szerint, hogy ez a férfi döbbentett rá arra, hogy nem a legtutibb a kapcsolatod amiben most benne vagy.
Az, hogy ő még vonzó is számodra az egy plusz pont.
Szóval amolyan ébredést adott.
Lehet, de csak szerintem, lehet, hogy a jelenlegi kapcsolatodnak lassacskán véget kéne vetni, ha már minden kihült.
22evesen nekem havi szinten voltak fellangolasaim ezert nem is voltam komoly kapcsolatban mert a buszon kepes voltam belezugni egy csavoba ha kicsit tovabb nezett es meg mosolygott is hozza.
Ezzel semmi gond, fiatal vagy, nem kell rogton megallapodni, de mielott az uj fickoval barmit lepsz, a jelenleginek veget kell vetni. Nincs annal gusztustalanabb, amikor kapcsolatban vagy es mas ferfivel kavarsz. Hidd el, tudom :( es most nem azert mert jaj szegeny masik fiut felszarvazzak, hanem mert teged ront meg a dolog egy eletre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!