Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is felesleges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is felesleges futni valaki után?

Figyelt kérdés

Ha együtt kellene lennetek, akkor úgyis együtt lennétek, nem? Az már rég rossz, ha te mindenbe többet adsz bele, meg erőltetni kell. Akik egymásnak vannak teremtve, így-vagy úgy úgyis egymás mellett kötnek ki.

Nagyon szerettem egy fiút, és azt hiszem ő is engem, de végül nem jött össze,mert meggondolta magát. Én mindent megpróbáltam, hogy megmentsem a kapcsolatot, vagy legalább barátok maradjunk és néha beszéljünk/találkozzunk. De nem. Csak annyi történik, hogy mindig néz, ha meglát messziről, esetleg odajön --szer, de keresni már nem keres.. Azt hiszem, lemondok róla végleg..

2015. júl. 16. 20:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Én ugyanígy vagyok egy lánnyal. Szeretem minden, mindent beleadok, hogy találkozzak vele, megveszem a drága buszjegyet, hogy hozzá utazzak ő meg le szem szarja az igyekezetemet. Lelki terror jól működik nála, pár hetet adok neki, nem változik akkor vége. Futni nem érdemes senki után sem. Aki szeret és jelentesz neki valamit az talál időt rá, hogy veled legyen.
2015. júl. 16. 20:21
 2/6 anonim ***** válasza:
szóval akkor már régebbről ismered és volt is köztetek valami vagy gyakorlatilag semmi sem történt?
2015. júl. 16. 20:42
 3/6 anonim ***** válasza:
ha volt valami és véget ért hagyni kell, ha nem volt próbálkozni kell
2015. júl. 16. 20:46
 4/6 A kérdező kommentje:
Csak csók volt, de az többször is.
2015. júl. 16. 21:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen
2015. júl. 16. 21:10
 6/6 Noren1989 ***** válasza:

Igen. Mindig jön egy szekér, ami felvesz, csak meg kell várni.

25/F

2015. júl. 17. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!