Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
29-30 éves nők! Mit szólnátok, ha ti nektek nem lenne pasitok és egy 20 eves, szűz srác akarna toletek vmit? És akár belemennétek a szexbe is?
Figyelt kérdés
simogatni,csokolni,erezni es fogdosni akarna a srác.2015. júl. 16. 09:13
11/15 anonim válasza:
Az emberek, ha nem mufurcok, mosolyognak egymásra beszélgetés közben. Az is lehet, hogy levette, bejössz neki, ennyiből még nagyon nem vonnék le messzemenő következtetéseket.
12/15 anonim válasza:
Én is mosolygok mindenkire. Nem kell ebbe semmit beleképzelni.
13/15 anonim válasza:
30 évesként, ha egyedül lennék, a legkevésbé egy kisfiúra vágynék... Sokkal inkább egy érett férfi, mint egy szűz kisgyerek.
14/15 anonim válasza:
Én is gyereknek tartanám..nem mennék bele semmibe.
15/15 anonim válasza:
Még 20 volt a férjem, mikor összejöttünk, igaz én akkor 24, de 29-30 évesen is adtam volna esélyt a dolognak. Soha nem voltam az a fajta, aki kor alapján ítél, mert az idősebb ember nem feltétlen érettebb. A tapasztalataim is ezt támasztják alá. De csak szexbe nem, ha komolyabbat, kapcsolatot akarna, akkor igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!