Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én tapasztalom ezt a kettősmércét?
23:50, te akartad tudni az okát, én válaszoltam. Erre szerinted baromság és lepontozol? Fantörpikus érvpótló, de komolyan. Minő kár hogy a lepontozás nekem is megy, igaz? Rögvest be is mutatom...
00:19, én azt "fújom" hogy a nők a pénzes pasasokra buknak. Hogy miért? Talán mert így van?
A tengervízre miért mondják, hogy sós? Ugyanaz.
Mert csak és kizárólag én lehetek az egyetlen, aki pontos..okoska. Az fel sem merül benned, hogy más volt.
Nem pontoztam senkit, mert nem érdekel ez. Engem meg a sárga földig pontozhattok, az sem érdekel. :)
#21: Attól, hogy neked eddig csak ilyen nőkkel volt szerencséd találkozni, nem egyenlő azzal, hogy ez így van és minden nőt a pénz hajt.
Semmi mást nem tudsz, mint a rossz tapasztalataidat ráhúzni úgy összeségében minden nőre? Azért ez elég szánalmas.
Milyen meglepő ismerek egy srácot, aki évek óta együtt van egy kőgazdag csajjal, és úgy húzza le, ahogy csak tudja, és ezt nekünk nyíltan be is vallja. Sőt sokszor panaszkodik, hogy elege van már, mert a csaj ellenőrizgeti telefonon, mégis vele van.. Ezenkívül sok olyan esetről hallani, ahol a fiatal pasik rámásznak az idősebb pénzes nőkre, hisz tapasztaltabbak, és még pénzük is van... Most akkor én is húzzam rá ezt a sablont minden férfira...?
Az a legvicesebb, hogy az itteni nagy nőutáló pasik mind olyan dolgokat vágnak a fejünkhöz és olyan "érveket" hoznak fel ellenünk, ami rájuk is épp annyira igaz. Csak ugye az orruktól nem látnak tovább és egyszerűbb a másikra mutogatni, mint pl saját magukban is észrevenni a hibákat, mert akad bőven.
Ez a tengeres példa meg a lehető legidiótább példa, amit valaha olvastam.. :D Újabb mutogatás ugye a másikra, ja vagyis újabb "az összes nő szemét gonosz pénzéhes tyúk" típusú gondolkodás szüleménye. Gratulálok neked.
Van egy olyan mondás, hogy suba subához, guba gubához.
:)
annyira szeretem a GYK-t. Alapvetően két típusú ember van ( nyilván van sok-sok átmenet, de most foglalkozzunk a két véglettel)
- a kigyúrt, helyes, bunkópali és párja, a szőke, divatmaca plázacica
-a szegény/átlagos/ dagadt fiú és az átlagos/szürkeegér/dagadt lány.
És jön a sírás, hogy nincs ember, aki szóba nem állna vele. Jahm, nem lehet, hogy "rossz környéken" keresgéltek?
ha külsőségekre mennék, én is nyilván egyedül lennék. Alacsony, ""dagadt"" csaj vagyok (dagadt értsd: nem járok heti 6 nap edzőterembe, és urambocsá, nem rettenek vissza, ha a pasimmal leülünk megenni egy hamburgert.. összességében kb. olyasmi alkatom van, mint az isteni Marilyn-nek, de ez manapság a zsírdisznó a 1. kategóriás fiúk/lányok szerint, ergo áshatom el magam a föld alá szégyenemben.
Érdekel?
Nem :)
Én meg tőlük kapnék sikítófrászt. Már az is zavar, amilyen stílusban pl. egymással beszélnek.
Van párom?
Van.:)
Valami speciális képesség vagy csoda folytán szereztem?
Nem :) Őszinteség, nyíltság, satöbbi.
mellesleg, kettős mérce ugyanúgy van a lányoknál is vagy "jócsaj" vagy, vagy "penészvirág/dagadt/szemüveges/satöbbi".
Az első a "menő" a második meg a lúzer. Wow.
"Semmi mást nem tudsz, mint a rossz tapasztalataidat ráhúzni úgy összeségében minden nőre? Azért ez elég szánalmas."
Tudod, ha lenne jó tapasztalatom, némiképp (de nem túlságosan) ellensúlyozná. De hát sajnos nincs, erről is bizonyára én tehetek. Az a szánalmas, hogy előbb vagy utóbb mindig kiderül hogy nekem volt igazam már az elejétől fogva...
"Milyen meglepő ismerek egy srácot, aki évek óta együtt van egy kőgazdag csajjal, és úgy húzza le, ahogy csak tudja, és ezt nekünk nyíltan be is vallja."
Ja, biztos van ilyen hogy a csaj a gazdag és a pasas a szegény. 1000 esetből 1-szer talán. Akkor most nézd meg hogy hány csaj müveli ugyanezt pasasokkal. Ha van is KSH-adat erről, nem kötik az orromra, de cseppet ledöbbennél. Arányok, arányok...
"Az a legvicesebb, hogy az itteni nagy nőutáló pasik mind olyan dolgokat vágnak a fejünkhöz és olyan "érveket" hoznak fel ellenünk, ami rájuk is épp annyira igaz."
Elárulnád, melyek azok?
"Ez a tengeres példa meg a lehető legidiótább példa, amit valaha olvastam"
Igazán sajnálom, hogy téged nem győz meg :'( eeeeeeeeee, de nem számít, a valóságtartalma attól nem lesz kisebb hogy neked személy szerint nem tetszik. Úgyis csak a saját álláspontod fogadod el igaznak, aki nincs veled, az ellened, fölösleges magyarázni bármit is.
"Tudod, ha lenne jó tapasztalatom, némiképp (de nem túlságosan) ellensúlyozná. De hát sajnos nincs, erről is bizonyára én tehetek"
Na ez az, ezt mondom, csak azért mert neked nincs jó tapasztalatod, leírod az összes nőt, és általánosítasz. Te IS tehetsz, és nem csak te, azért a kettő között van különbség. Nem ismerlek, tehát nem tudom ki miről tehet és miről nem, de általában 2 emberen áll vagy bukik a dolog.
"Ja, biztos van ilyen hogy a csaj a gazdag és a pasas a szegény. 1000 esetből 1-szer talán"
Na igen persze 1000 esetből 1.. Azért ne túlozzunk, de azt elismerem, hogy valószínűleg több nő csinálja ezt a pasikkal, mint fordítva, de ezt is azért hoztam fel, hogy lásd, annak ellenére, hogy ismerek ilyen lehúzós pasit + hallottam is ilyen szitukról még nem írom le az összes pasit, hogy mind pénzre megy és így-úgy-amúgy, míg te igen.
"Elárulnád, melyek azok? "
Ezer örömmel. Rengeteg, sőt még annál is több ilyen kérdésnél volt szerencsém ún. "nőgyűlölő" pasik véleményét olvasni. Annyi is elég, ha a kérdező egy adott szitut leír, amiben pl kibabrált vele a csaja, vagy ahol egyáltalán szóba kerülnek a nők, máris jön a kommentözön miszerint: a nők csak is a pénzre mennek, mindegyik csak a külsőségekre megy, nekik kigyúrt szupermacsó alfahím meg tudom is én milyen pasik kellenek, másra rá sem néznek, mindegyik csak kihasznál és még sorolhatnám.
Mintha ezt nem lehetne átírni a pasikra is. Ne akarjuk már meggyőzni se magunkat, másokat meg pláne ne, arról, hogy nem a szép arcú lányokat és jóképű fiúkat keressük úgymond. Bizonyos szintig igen is fontos a külseje az embernek, főként arcra gondolok. Nemcsak a nők szeretnének jóképű pasit, hanem a pasik is szép arcú barátnőt. Ezzel szerintem nincs is baj.
Másik: kigyúrt test, izom stb.. Saját magam is tapasztalom + itt is bőven van ilyen válasz férfiaktól, hogy ők a nagy melleket szeretik, van aki azért rakta ki a bnőjét mert kicsi volt a melle, akkor legyen a csaj feneke kerek és feszes, ne legyen rajta felesleg, legyen lapos hasa blabla. Ezeket mind-mind itt olvastam, de a valóéletben is belefutni ilyenekbe. Sőt, olyat is olvastam, hogy valaki azért akart elválni a feleségétől, mert az megszülte a közös (!) gyermeküket, és emiatt meghízott. És még reggelig sorolhatnám ezt szerintem.
Tehát vicces, hogy a nőket hordják le mindennek, holott ők sem sokkal különbek, az állítólagos érveik pedig jó néhány férfire ráillenek.
"a valóságtartalma attól nem lesz kisebb hogy neked személy szerint nem tetszik. Úgyis csak a saját álláspontod fogadod el igaznak, aki nincs veled, az ellened, fölösleges magyarázni bármit is."
A tenger vize sós. Igen. Ez egy általános dolog, az emberek ezzel tisztában vannak. Minden tenger vize sós, na de egyáltalán nem mindegyik nőre igaz az, amit te leírtál, miszerint a pénzes pasasokra bukik MINDEN nő. Ez nem azért nem igaz, mert én azt mondom, hanem azért mert ez egy baromság. És a nőket összehasonlítani a tengervízzel... Elég nevetséges. Ez a gond, hogy észre sem veszed, hogy mindenkire ráhúzod a negatív tapasztalataidat, mintha nem lenne olyan, akire ez nem igaz. Én nem csak a saját álláspontomat fogadom el igaznak, azt fogadom el igaznak, ami valójában az. Megmondtam, tisztában vagyok vele, hogy van olyan nő, aki a pénzre hajt, és van olyan aki nem. Te viszont azt a részt, miszerint van olyan, aki nem pénzre hajt, valamiért nem tudod feldolgozni, és fújod megállás nélkül ugyanazt. De gondolom ez fel sem tűnik.
Nem írtam le az összes nőt, csak a jórészét. Ha 10 nőből 8 ilyen, akkor általánosítok igen, mert van alapja. 5-5 esetén még én is azt mondom, hogy ejnyebejnye.
Azért se túl életszerű a lehúzós pasi-eltartó nő kombó, mert a nőnek mi haszna lenne ebből a kapcsolatból? Úgy értem, akkor miért tartja meg a pasast? Különösen, ha sok más hím is nyomul rá. Semmi haszna nem származik belőle. A lehúzós nő-eltartós pasi esetén a csaj a testével "fizet", annak azért van értelme.
Ha a kérdező leír egy adott szitut, az többnyire valós szitu, megtörtént, tehát jogosan mérges a csajra, különösen ha azt művelte amit említettél (hogy külsőségekre meg pénzre megy). És hogy a lány hazudott neki, mert amikor összejöttek, nem arról volt szó, hogy ő majd eltartatja magát vele, csak mikor már kényelmesen magába hülyítette a pasit, akkor derült ki az igazi szándéka. Gondolod, ha ezzel kezdi hogy "szióka-mióka, lehetek a csajod? De cserébe tarts el engem", a pasas összejött volna vele? Biztos van, aki igen, de a nagytöbbség szerintem úgy vágná ki az ilyen csajt, mint a közmondásos négylábú állatot...
Az speciel igaz hogy mi is a szép,dekoratív lányokat nézzük meg, ezt soha nem is tagadtam le (más se szerintem). Ennek két oka van. Egyrészt a prasnya nőknek is ugyanakkorák az elvárásaik mint a szépeknek, ezt magam is tapasztaltam, végülis logikus, egy csúnya nő miért csinálna egy csúnyából kettőt. Másrészt meg a nők a "szebbik nem", az evolúció során az volt az ő reszortjuk, hogy elcsábítsák a hímet.
Hogy minden nő ilyen-e, nem tudom, de a szűkebb környezetemben én ezt tapasztalom hogy felszínesek és anyagiasak. Volt is erről egy kérdés a közelmúltban, megkereshetem. Ott sok nő kifejtette hogy ha lenne lehetőségük gazdag pasassal összejönni, nem hagynák ki. Hát...legalább őszinték.
27-es.
Két helyen hibáztad el a történeted logikáját.
Az első az,hogy akiket te "nőgyűlölőnek" nevezel,náluk nagyon minimális szinten számít a külső,míg azoknál akiket te felsoroltál,náluk nagyrészt az számít csak.
Tehát nem találkozik sehol a két dolog,ennél fogva nem lehet összehasonlítani sem a kettőt,mert nem ugyanazokról a személyekről beszélünk.
A másik nagy hiba ez:
Tőled idézek picit először ezt:
"Ne akarjuk már meggyőzni se magunkat, másokat meg pláne ne, arról, hogy nem a szép arcú lányokat és jóképű fiúkat keressük úgymond. Bizonyos szintig igen is fontos a külseje az embernek, főként arcra gondolok."
Nos ez már alapból vicces kijelentés,mivel akkor akik nem helyesnek születtek,kössék fel magukat?! Mert valójában ez a helyzet manapság sajnos... :/
A másik dolog,vegyük alapjáraton azt,hogy mik egy nő elvárásai manapság jórészt,és mi mondjuk az én saját elvárásom férfiként külső terén kizárólag,csak hogy érzékeltessem a különbséget.
Mert a mértéken,a valóságon van a hangsúly.
Szóval míg egy nő kizárólag csak olyanokkal áll szóba,akik jóképűnek születtek(amit ugye nem tudsz megváltoztatni,az arcod szerkezetét).Addig engem nem érdekel igazából milyen az arca,ha ápolt magára,akkor bármilyen apró dologban meg tudom látni a szépségét az adott nőnek.
Aztán ha egy srác nem izmos,ez a következő kritikus pont a nőknek.
Engem nem érdekel hogy izmos-e az adott hölgy,felőlem lehet vékony is,lehet rajta kis felesleg is,nem érdekel igazán.
És ezt még évekig lehetne sorolni,szóval a felszínesség mértéke az eltérő,és ez a valódi probléma és különbség férfiak és nők között.A nők ezerszer felszínesebbek sajnos.
Még egy utolsó gondolat,nos ha valaki kizárólag azt tapasztalja,hogy ez a dolog áll fenn,akkor miért is kéne mást gondolnia?Miért kéne elhinnie egy olyan dolgot egy ráadásul ismeretlennek,amit még soha nem látott?
Mert tudod mondani sok dolgot lehet,de a valóság sosem hazudik...A tömör valóság arcon vág,és nem érdekli az álomvilágod,amit szeretnél...
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!