Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én tapasztalom ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szuperpocok kérdése:

Csak én tapasztalom ezt a kettősmércét?

Figyelt kérdés
23 éves, jelenleg egyedülálló férfi vagyok. Állandóan azt érzem, hogy ha egy férfi egyedül van akkor az egy lúzer, viszont ha egy nő épp szingli, akkor az "szabadelvű, független,önmegvalósító" stb stb. Ezt ti nem tapasztaljátok?

2015. júl. 15. 23:13
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
11%
78% trollloollooo
2015. júl. 15. 23:45
 12/31 anonim ***** válasza:
41%

Ugyanezt tapasztalom. Ha egy férfi szingli (akár önhibáján kívül,akár nem), az nyomilúzer akibe jó nagyokat lehet rúgni, ha meg egy nő szingli, az "felvilágosult és modern gondolkodású" csaj.

23:25, ennek a magyarázata egyszerű. Az a kulcs ami minden zárat nyit, az mesterkulcs. Az a zár, amit minden kulcs nyit, az szar. Ezen kár gyökölni.

2015. júl. 15. 23:47
 13/31 anonim ***** válasza:
55%

Most ezen mi a trollkodás? Magyarázd már el kérlek. :)

Örülj neki, végre nem csak fszkodok, hanem értelmesen leírtam, amit gondolok. De látod (és 37%-os, ha idetévedsz, akkor ajánlom a figyelmedbe), hogy ezért szoktam eljutni arra a pontra, amikor kiadom magamból a feszültséget.. :)

2015. júl. 15. 23:49
 14/31 anonim ***** válasza:
48%

Hát ez a kulcsos mondás fantasztikus... Ha te meg ronda vagy, akkor ez van, nincs min gyötrődni. Most így jobb?! Na ugye.

Ne mondj már ilyen baromságokat.

2015. júl. 15. 23:50
 15/31 anonim ***** válasza:
55%

Ez pontosan így van ahogy a kérdezô írja. Két dolog közûl választhatsz, 1:megfelesz a társadalmi elvárásoknak 2: lexarod és a saját utadat járod.

A férfi élete már csak ilyen!

2015. júl. 16. 00:13
 16/31 anonim ***** válasza:
43%
vagy kigyurod magad és bunkó leszel vagy marad a magány!
2015. júl. 16. 00:17
 17/31 anonim ***** válasza:
48%

Nem értem miért fújja itt egy csomó gyks pasi, hogy minden nő a bunkó, kigyúrt, lekezelő pasikra bukik.. Tudom hogy van ilyen, bár az a nő is hasonló stílussal rendelkezhet, de annyi olyan lány/nő van, akinek nem tetszenek az ilyen férfiak, miért kell mindenkit egy kalap alá venni és ráhúzni ezt az általánosítást?!

Én személy szerint irtózom a fent említett pasiktól. Nem szeretem a kigyúrt pasikat, egyszerűen taszít, lehet izmos egy bizonyos mértékig, de sokan viszik túlzásba és sokan el is hiszik, hogy csak azért mert úgy ki vannak gyúrva, hogy menni nem tudnak, már mindenki őket akarja.

Az számomra meg magas, hogy valakinek hogy jöhet be olyan pasi, aki bunkó és lekezelő.

És egyáltalán nem tartom lúzernek azokat a férfiakat

2015. júl. 16. 00:19
 18/31 anonim ***** válasza:
Lemaradt: Egyáltalán nem tartom lúzernek azokat a férfiakat, akik egyedül vannak.
2015. júl. 16. 00:20
 19/31 anonim ***** válasza:
6%
Arra meg bszol válaszolni, hogy miért volt trollkodás a válaszom.. :) agressziv kismalav..
2015. júl. 16. 00:30
 20/31 Thyl ***** válasza:
89%

Ez érdekes, én gyakran hallom ezt fordítva is:)

Egyébként én is tapasztalom ezt a kettős mércét. Valami olyasmi lehet a háttérben, hogy az igazán sikeres férfiak(sárm,magasság,egzisztencia stb.) gyakorlatilag folyton kapnak lehetőséget ezért szinte mindig van valakijük. Aki pedig nem tartozik bele ebbe a felső 10-20%-ba,annak sokat kell dolgozni az ügyön.Viszont sokan akkor se kapnak lehetőséget,ha tepernek,ez pedig sok emberen érződik (a csalódás,a kudarc). Ezt pedig "kiszagolják" a nők,és ettől menekülnek.Szóval az egyedüllét sokszor a sikertelenség jele.

A nők meg válogathatnak,nem görcsölnek annyit,mert kényelmesebb pozicióban vannak,ezért sokan "szabadelvűnek", "függetlennek" tűnnek,ami vagány.

Persze emellett több,más ok is lehet,ez egy lehetséges magyarázat.

2015. júl. 16. 02:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!