Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » LÁNYOK! LÉÉGYSZI SEGÍTSETEK!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁNYOK! LÉÉGYSZI SEGÍTSETEK! FONTOS!?

Figyelt kérdés

Nos az a problémám h nagyon fáj amikor szőrtelenítek.Általában magamat szoktam epilálni,de egyre jobban fáj,és nem szokom,és h tudnátok vmi tanácsot adni vagy más szőrtelenítő módszert ajánlani,mert ezt kezdem egyre jobban nem bírni,és még az lenne a kérdésem h a gyantázás az tényleg nem annyira fáj mint az epilálás??Tapasztalatok??Jah és nem akarok borotválni,mert nálam az nem jött be.

az ÉRTELMES válaszokat előre is nagyon köszönöm :)

15/L

2010. márc. 4. 23:39
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

az egész lábamat meg a bikinivonalamat

de nem hisuztizek mert ha eddig kibírtam akkor máskor is kifogom,csak arra lettem volna kiváncsi h vannak-e vmilyen praktikák amitől pl. megpuhul a szőr és nem olyan fájdalmsan jön ki vagy ehhet hasonlók

2010. márc. 5. 00:03
 12/16 A kérdező kommentje:
*ehhez
2010. márc. 5. 00:04
 13/16 anonim ***** válasza:
35%
Lehetséges Yeti vagy. Talán azért van ennyi szőröd.
2010. márc. 5. 00:20
 14/16 anonim ***** válasza:

Én próbáltam szinte mindent. Nem azért, mert annyira szőrös lennék vagy gond lenne, csak meg akartam találni a megfelelőt. Tapasztalataim:

1. borotva: túl gyakran kellett és kellemetlen volt, amikor kezdett visszanőni és szúrt + szárította a bőröm

2. epilálás: ííííírtóra fájt :D de a szőr puhábban nőtt vissza és sokkal később

3. gyanta: (hál' istennek vannak különböző bőrtípusokra különböző fajták) sokkal jobb mint az epilátor, ha fájdalomról van szó, gyorsabb, tisztább

4. krémek: nagyon jót tesznek a bőrnek, de írtóóó dzsuvás ezt használni, akkor is ha nagyon odafigyelsz...

2010. márc. 5. 01:31
 15/16 anonim ***** válasza:

Szia.

Én azt tanácsolnám hogy menj el fürdeni jó meleg vízben utána kend be magad testápolóval és ezek után epilálj.Így felpuhul a böröd és kevésbé fáj mikor kitépi az epilátor a szőrt.Nekem ez vált be :)

2010. márc. 5. 02:16
 16/16 anonim ***** válasza:
en azt mondom neked hogy gyantazz nem faj az epilalas sokkal jobban faj
2010. márc. 8. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!