Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! LÉÉGYSZI SEGÍTSETEK! FONTOS!?
Nos az a problémám h nagyon fáj amikor szőrtelenítek.Általában magamat szoktam epilálni,de egyre jobban fáj,és nem szokom,és h tudnátok vmi tanácsot adni vagy más szőrtelenítő módszert ajánlani,mert ezt kezdem egyre jobban nem bírni,és még az lenne a kérdésem h a gyantázás az tényleg nem annyira fáj mint az epilálás??Tapasztalatok??Jah és nem akarok borotválni,mert nálam az nem jött be.
az ÉRTELMES válaszokat előre is nagyon köszönöm :)
15/L
az egész lábamat meg a bikinivonalamat
de nem hisuztizek mert ha eddig kibírtam akkor máskor is kifogom,csak arra lettem volna kiváncsi h vannak-e vmilyen praktikák amitől pl. megpuhul a szőr és nem olyan fájdalmsan jön ki vagy ehhet hasonlók
Én próbáltam szinte mindent. Nem azért, mert annyira szőrös lennék vagy gond lenne, csak meg akartam találni a megfelelőt. Tapasztalataim:
1. borotva: túl gyakran kellett és kellemetlen volt, amikor kezdett visszanőni és szúrt + szárította a bőröm
2. epilálás: ííííírtóra fájt :D de a szőr puhábban nőtt vissza és sokkal később
3. gyanta: (hál' istennek vannak különböző bőrtípusokra különböző fajták) sokkal jobb mint az epilátor, ha fájdalomról van szó, gyorsabb, tisztább
4. krémek: nagyon jót tesznek a bőrnek, de írtóóó dzsuvás ezt használni, akkor is ha nagyon odafigyelsz...
Szia.
Én azt tanácsolnám hogy menj el fürdeni jó meleg vízben utána kend be magad testápolóval és ezek után epilálj.Így felpuhul a böröd és kevésbé fáj mikor kitépi az epilátor a szőrt.Nekem ez vált be :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!