Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek, mennyire tetszetős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, mennyire tetszetős ez a stílus? (link a leírásban)

Figyelt kérdés

[link]

Akit érdekel, ők a gyerekkori nagy kedvenceim, a Good Charlotte zenekar.

2015. júl. 15. 22:21
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

1. Fogalomzavarban vagy. Sosem voltak rnr banda, az, hogy te minden rockzenét rnr-ként tüntetsz fel, nagy hiba. Legalább 4 stílusban játszanak zenéket, mind sikeres volt.

2. Az, hogy hány akkordos a zenéjük szerintem abszolút semmi köze ahhoz, hogy hogy néznek ki. Egyébként biztos nem 3-4.

3. Ha nem tetszik semmi gond, de ne menjünk bele semmi ilyen hülyeségbe, köszi. Egyébként az, hogy nem fejlődnek sehová sem túl helytálló, mert a v nyakú póló és az ingek sem kőkori darabok.

2015. júl. 16. 00:46
 22/28 anonim ***** válasza:

"Ha 16 évesen kérdeztél volna, h cserélnék-e ezekkel a srácokkal, akkor nyilván igent mondtam volna, mert annyi idősen nem tudtam, mi az a felelősség és az én életem is csak bulizásból és lázadozásból állt. Persze, ha vki azt mondta volna, h ezért fizetek is neked, elfogadtam volna, ki nem?

Azt viszont ne mondja nekem senki, h ez 30 évesen is normális, vagy elfogadható. Szerintem mérhetetlen igénytelenség, az embernek törekednie kellene a fejlődésre. "

Még mindig fejlettebbnek gondolod magadat. Én bevallom, nagyjából 16 éves korom óta nem változtam semmit, de tanultam mérnöknek, 200k fölött van a fizetésem, és szeretnék családot gyerekkel, mindemellett gördeszkázok, imádom a vans cipőket, a punkrock bandákat. Tetoválásom azért nincs, mert ha ki is találnék valamit, ami tetszik, azt magamat ismerve egy idő után megunnám és megbánnám. És nem gondollak téged fejletlennek, ne félj, de hogy fejlettebb nem vagy mint más, az is biztos. Tudod mi az arrogancia jelentése? A te válaszaid kiválóan jellemzik azt.

2015. júl. 16. 00:56
 23/28 anonim ***** válasza:
Kérdező, én rnr életstílust írtam, nem zenét és te reagáltál, pontosabban kötöttél bele az én válaszomba:)
2015. júl. 16. 01:07
 24/28 anonim ***** válasza:

Fanboy, ugyanez vonatkozik rád is.

Am nem értem, h jön ide, h milyen sulit végeztél, meg milyen cipőt hordasz? Szakmát mindenkinek kell szerezni, aki nem teheti meg, h a huszonegykét évesen megcsinált szerencséjéből ellegyen évtizedekig, mint egy here. Te ettől jobbnak érzed magad, h 200E-t keresel? Vagy hogy jön ez ide? De ha már felhoztad, én ennek több, mint dupláját. Wow!

2015. júl. 16. 01:14
 25/28 anonim ***** válasza:
Azért írtam, hogy belekerüljek a te fejlettségi definíciódba, és nem azért, hogy nagyzoljak vele, de nagyon mással már nem tudtál előhozakodni. Vagy te azt tartod fejlettnek, ha egyik napról a másikra az ejtőernyőzésről áttérsz földet kapálni?
2015. júl. 16. 01:20
 26/28 anonim ***** válasza:
Igazából még meg se fogalmaztad konkrétan, hogy miért lennél te fejlettebb mint más. Én leírtam, hogy nem vagyok reménytelen, mert van rendes fizetésem, családcentrikus vagyok, akkor mégis mire gondolsz?
2015. júl. 16. 01:22
 27/28 anonim ***** válasza:
Te írtad, h "... de nekik legalább jó életük volt" azt sugallva, h nekem rossz, tehát én nem azt mondom, h bárkinél jobb lennék, hanem azt, h én is vagyok olyan jó. Ez csak a te rögeszméd, h én fejlettebbnek gondolom magam.
2015. júl. 16. 01:46
 28/28 anonim ***** válasza:

Te írtad azt, hogy egyrészt ők "nem fejlődtek sehova", másrészt "te tovább fejlődtél, és megláttad másban a szépet". Te nem érted azt, hogy csak amiatt, mert valaki más utat választ, még nem lesz fejletlenebb, és nem leszel felnőttesebb, mert te hirtelen a sálkötésben, vagy a gyereknevelésben leled örömöd.

De mindegy, kicsit túlzásba vittük ezt a vitát.

2015. júl. 16. 02:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!