Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, mennyire tetszetős ez a stílus? (link a leírásban)
1. Fogalomzavarban vagy. Sosem voltak rnr banda, az, hogy te minden rockzenét rnr-ként tüntetsz fel, nagy hiba. Legalább 4 stílusban játszanak zenéket, mind sikeres volt.
2. Az, hogy hány akkordos a zenéjük szerintem abszolút semmi köze ahhoz, hogy hogy néznek ki. Egyébként biztos nem 3-4.
3. Ha nem tetszik semmi gond, de ne menjünk bele semmi ilyen hülyeségbe, köszi. Egyébként az, hogy nem fejlődnek sehová sem túl helytálló, mert a v nyakú póló és az ingek sem kőkori darabok.
"Ha 16 évesen kérdeztél volna, h cserélnék-e ezekkel a srácokkal, akkor nyilván igent mondtam volna, mert annyi idősen nem tudtam, mi az a felelősség és az én életem is csak bulizásból és lázadozásból állt. Persze, ha vki azt mondta volna, h ezért fizetek is neked, elfogadtam volna, ki nem?
Azt viszont ne mondja nekem senki, h ez 30 évesen is normális, vagy elfogadható. Szerintem mérhetetlen igénytelenség, az embernek törekednie kellene a fejlődésre. "
Még mindig fejlettebbnek gondolod magadat. Én bevallom, nagyjából 16 éves korom óta nem változtam semmit, de tanultam mérnöknek, 200k fölött van a fizetésem, és szeretnék családot gyerekkel, mindemellett gördeszkázok, imádom a vans cipőket, a punkrock bandákat. Tetoválásom azért nincs, mert ha ki is találnék valamit, ami tetszik, azt magamat ismerve egy idő után megunnám és megbánnám. És nem gondollak téged fejletlennek, ne félj, de hogy fejlettebb nem vagy mint más, az is biztos. Tudod mi az arrogancia jelentése? A te válaszaid kiválóan jellemzik azt.
Fanboy, ugyanez vonatkozik rád is.
Am nem értem, h jön ide, h milyen sulit végeztél, meg milyen cipőt hordasz? Szakmát mindenkinek kell szerezni, aki nem teheti meg, h a huszonegykét évesen megcsinált szerencséjéből ellegyen évtizedekig, mint egy here. Te ettől jobbnak érzed magad, h 200E-t keresel? Vagy hogy jön ez ide? De ha már felhoztad, én ennek több, mint dupláját. Wow!
Te írtad azt, hogy egyrészt ők "nem fejlődtek sehova", másrészt "te tovább fejlődtél, és megláttad másban a szépet". Te nem érted azt, hogy csak amiatt, mert valaki más utat választ, még nem lesz fejletlenebb, és nem leszel felnőttesebb, mert te hirtelen a sálkötésben, vagy a gyereknevelésben leled örömöd.
De mindegy, kicsit túlzásba vittük ezt a vitát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!