Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, mennyire tetszetős ez a stílus? (link a leírásban)
"Az, h 10 éve ugyanazokat a 3-4 akkordos gumipunk számokat játsszák, a tini groupie-aikat hajtják, ugyanúgy pózolnak, ugyanúgy az r'n'r' életformát eröltetik, egyszóval nem fejlődtek sehová."
És a végén te ugyanúgy a föld alá kerülsz mint ők, de nekik legalább jó életük volt.
24f, és nem, nincs tetkóm.
Miért, aki a kor előrehaladtával változik és más dolgokban (is) meglátja a szépet és a jót, új dolgokat fedez fel és fejlődik a személyisége, annak rossz élete van?
Tipikus infantilis gondolkodás.
"Miért, aki a kor előrehaladtával változik és más dolgokban (is) meglátja a szépet és a jót, új dolgokat fedez fel és fejlődik a személyisége, annak rossz élete van?
Tipikus infantilis gondolkodás."
Te pedig arrogáns vagy, Ember 2.0-nak állítod be magadat, mert te aztán továbbfejlődtél, és egy olyan olyan gúnyos megjegyzést tettél, aminek semmi köze a kérdéshez.
Amúgy meg a boldog élettel kapcsolatban ha feltennék neked a kérdést, hogy népszerű, tehetséges és gazdag akarsz-e lenni a valóságban röhögve dobnád el a mostani életedet, vagy ha nem is, az csak azt bizonyítaná, hogy annyira a saját igazad mellett próbálsz kiállni, hogy eltaszítod magadtól még a boldogságot is csak azért, hogy a végén azt mondhasd: "Én megmondtam".
Nem igazán jönnek be. A legjobb talán a jobb oldalon lévő legszélső; ő még oké, de a többi nagyon nem.
19/L
Ha 16 évesen kérdeztél volna, h cserélnék-e ezekkel a srácokkal, akkor nyilván igent mondtam volna, mert annyi idősen nem tudtam, mi az a felelősség és az én életem is csak bulizásból és lázadozásból állt. Persze, ha vki azt mondta volna, h ezért fizetek is neked, elfogadtam volna, ki nem?
Azt viszont ne mondja nekem senki, h ez 30 évesen is normális, vagy elfogadható. Szerintem mérhetetlen igénytelenség, az embernek törekednie kellene a fejlődésre.
Am nem tudom, mi bajotok, annyit írtam le, h ebből én kinőttem, nekem ez unalmas, nem elég. Ez csak egy vélemény, ha annyira biztosak vagytok magatokban, miért támadjátok azt, akinek a véleménye eltér a tiétektől? Megint: gyerekes bizonytalanság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!