Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kitaszított vagyok, magányos farkas, ezért gyakran nem szeretnek a lányok, mert "nem vagyok népszerű". Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Igazából zavarja az embereket, hogy "erős" vagyok, hogy van határozott véleményem a dolgokról, hogy nem hagyom magam "elnyomni", és ha kell, szemrebbenés nélkül szembeszállok mással. Néha idegesítő, és erőszakos, de a jó érdekében teszem. Én nem gügyögök a lánynak, ha hülyeséget csinál, hanem igen jól megmondom Neki. Olyan lányra lenne szükségem, aki megérti, hogy én nem fogok megtörni mások előtt, és kiállok azért a dologért, amiben hiszek, bármi áron. Én az esetek 99%-ában nem adok fel semmit, mert szerintem minden megoldható, megjavítható, ami elromlott. Több lány azért hagyott el, mert hülyeséget csináltak, és hatalmas oltásokat kaptak. Így kikötöttek olyan fazonoknál, akik mindig kedvesek velük, "ó igen, hogyne, persze, drágám" típusú fiúknál, és mindenben egyetértenek a lánnyal (látszólag, persze). Nem tudom. Néha hatalmas dühöt érzek, hogy az emberek nem látják a dolgokat annak, amik. Néha türelmetlen vagyok, hogy az egyértelmű homályos nekik. Nem bír egy lány sem elviselni, pedig, ha adok, akkor sokat adok, és nem átlagos módon. Vajon lesz valaha olyan lány, aki elvisel, és nem elmenekül mellőlem?2010. márc. 4. 20:50
11/19 A kérdező kommentje:
21:10 - Általában 2 hónapig vagyok a nőknél jó, aztán menekülnek.
2010. márc. 4. 21:12
12/19 anonim válasza:
21:06-os vok.
Nehari de 16 éves vagyok(nemsokára 17 ^^)
13/19 A kérdező kommentje:
21:15 - Kár.. Akarom mondani, helyes, helyes.
2010. márc. 4. 21:16
14/19 anonim válasza:
én küldtem a linket.
figyelj ,én éltem együtt egy ilyen személyiségű emberrel csak ő hölgy volt ,de pont így jellemezném mint a téged.
amit ne feledj soha ,tanulj meg beszélgetni,tanulj meg bocsánatot kérni.te nem tudod mi a hibád ezt ismerd meg ezen változtass agyalj ezen ,de ne mint egy feladat hanem
inkább mint egy érdekesség.ne feledd sokszor a fafejűséget és az erős akaratot csak egy hajszál választja el. egy mondat:-én mondom az igazat ,másoknak meg van véleményük!!!
nem piszkállak.
15/19 A kérdező kommentje:
21:23 - Felfogtam, meglátjuk. És vajon milyen személyiségű illene hozzám?
2010. márc. 4. 21:31
16/19 anonim válasza:
hát... te még mindig jobb vagy mint valami papucs, de szerintem normális lányt oltások nélkül is rá lehet ébreszteni arra, hogy seg gfej. nekem se esne jól, ha lenne barátom, akkor ő szó szerint oltogatna. nem a haverja lennék és nem is az ellensége. és feltételezem az eddigi barátnőid sem ilyen "poszton" voltak a szemedbe. akkor úgy kéne őket kezelni, hogy ezt figyelembe veszed és nem menekülnének.
17/19 A kérdező kommentje:
21:38 - Pedig papucsnak tartanak, mert meg akarom oldani, hogy a kapcsolat megmaradjon. Kicsit fura ez az egész. Például, én, soha nem szakítok.
2010. márc. 4. 21:40
18/19 anonim válasza:
nincs olyan hogy ez vagy az illik hozzád
majd lesz akivel kiegészítitek egymást vagy izgalmasabbá teszitek egymás életét.egyszerűen nincs jó recept
19/19 anonim válasza:
egy magányos farkas sosem hangoztatja hogy ő egy magányos farkas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!