Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak az igazi férfiak?
Akiknek vannak elvei, akik becsületesek. Akik nem gyerek lányokra hajtanak, akiknek nem tizen/huszonX évvel fiatalabb barátnőjük van, mint státusszimbólum. Akik nem játsszák a macsót, hanem van elég önbizalmuk. Akik nem anyuci kisfiai. Akiknek vannak céljaik.
Vagy ezek túl nagy elvárások? Vannak még ilyen férfiak ebben az értékválságban szenvedő világba, vagy csak a manipuláció és a másikon való átgázolás a valami?
Noss dolgoztam azért nem voltam itt, kib**aszott nagy dugó volt mert már 6 hónapja építenek egy kib**aszott körforgalmat.
Hogy hol vagyunk?
Mindenhol és sehol sem, mint ahogy a nők is.
Az a baj, hogy az emberek még egy hétvégi bevásárlólistánál is hosszabb és bővebb listával indulnak el párt keresni, és kipipálgatják ami jó, aztán huppsz ...ba**sszki ennek nincs saját lakása?? úram isten na húzzuk csak le"
Nem adunk esélyt a másiknak az a probléma, leírjuk 1-2 rossz tulajdonsága miatt amit kívülről látunk, de valójában nem tudjuk, hogy az miért van úgy. Mert lehet h megvan az oka, és lehet h ez mind megváltozna ha egy megfelelő párt találna.
Igen, nőkben is vannak ilyenek.
És tökéletes ember nincs, ezt is tudom.
Az alfa hím azt hiszem szöges ellentéte annak, amit itt felsoroltam, én a gerinces pasikra bukom. Nem hiszem, hogy ez akkora nagy elvárás, inkább a mai világban luxus cikk. A célok, stb. már részletkérdés.
Hát egy szemezgetéssel a parkban őszintén szólva nem sokra megyek, és ebből még vajmi kevés is derül ki az illető személyéről.
Nem akarok itt ismerkedni.
A kérdésem az volt, hogy léteznek-e ilyen emberek, nem szavakban, hanem tettekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!