Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol vannak az igazi férfiak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak az igazi férfiak?

Figyelt kérdés

Akiknek vannak elvei, akik becsületesek. Akik nem gyerek lányokra hajtanak, akiknek nem tizen/huszonX évvel fiatalabb barátnőjük van, mint státusszimbólum. Akik nem játsszák a macsót, hanem van elég önbizalmuk. Akik nem anyuci kisfiai. Akiknek vannak céljaik.

Vagy ezek túl nagy elvárások? Vannak még ilyen férfiak ebben az értékválságban szenvedő világba, vagy csak a manipuláció és a másikon való átgázolás a valami?

2015. júl. 13. 15:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem a mesében. Bár nekem van férjem, 11 éve jól megvagyunk...nem szoktunk veszekedni, hűségesek vagyunk...és kitartunk tényleg jóban-rosszban egymás mellett. De ettől még tisztában vagyok a férjem hibáival.......tökéletes ember nincs. Se nő, se férfi. Valahol mindenkinél van baki. Ha becsületes, hűséges, intelligens, önálló a pasas...akkor pl. folyton a gép előtt ül... ha vannak céljai, nem anyuci pici fiacskája még 30 évesen is...akkor pl. irreális elvárásai vannak a nők felé... Tök mindegy. Mindenki hibádzik valahol.
2015. júl. 13. 17:06
 12/18 anonim ***** válasza:
33%
Ott ülünk egy padon egyedül. Lehet hogy éppen téged nézünk. Ábrándozunk rólad. De általában a nők ezeket a férfiakat nem veszik észre. Nagyon nyisd ki a szemed mert ott vannak ezek a férfiak sok helyen. Csak egy mosolyra várnak. Ott van az önbizalmuk a helyén. Nagyon tudunk egy nőt szeretni!!
2015. júl. 13. 17:09
 13/18 anonim ***** válasza:
#11: nagy igazságot írtál
2015. júl. 13. 17:40
 14/18 anonim ***** válasza:

Noss dolgoztam azért nem voltam itt, kib**aszott nagy dugó volt mert már 6 hónapja építenek egy kib**aszott körforgalmat.

Hogy hol vagyunk?

Mindenhol és sehol sem, mint ahogy a nők is.

Az a baj, hogy az emberek még egy hétvégi bevásárlólistánál is hosszabb és bővebb listával indulnak el párt keresni, és kipipálgatják ami jó, aztán huppsz ...ba**sszki ennek nincs saját lakása?? úram isten na húzzuk csak le"

Nem adunk esélyt a másiknak az a probléma, leírjuk 1-2 rossz tulajdonsága miatt amit kívülről látunk, de valójában nem tudjuk, hogy az miért van úgy. Mert lehet h megvan az oka, és lehet h ez mind megváltozna ha egy megfelelő párt találna.

2015. júl. 13. 17:50
 15/18 anonim ***** válasza:
Ők épp ,most a feleségükel és gyerekeivel vacsoráznak vagy Tv-éznek :D
2015. júl. 13. 20:55
 16/18 anonim ***** válasza:
Én 40 éves elmúltam. Nincs családom. Feleségem sincs. Teljesen helyén van az önbizalmam. Nagyon szeretem az odaadó nőt. Lehet 35-40 éves de ha 40 fölőtti akkor is csodálatos nő ha szeretni tud férfit. Kérdező én férfi vagyok és tudom magamról hogy nagyon is az vagyok.
2015. júl. 13. 21:28
 17/18 A kérdező kommentje:

Igen, nőkben is vannak ilyenek.

És tökéletes ember nincs, ezt is tudom.

Az alfa hím azt hiszem szöges ellentéte annak, amit itt felsoroltam, én a gerinces pasikra bukom. Nem hiszem, hogy ez akkora nagy elvárás, inkább a mai világban luxus cikk. A célok, stb. már részletkérdés.

Hát egy szemezgetéssel a parkban őszintén szólva nem sokra megyek, és ebből még vajmi kevés is derül ki az illető személyéről.

Nem akarok itt ismerkedni.

A kérdésem az volt, hogy léteznek-e ilyen emberek, nem szavakban, hanem tettekben.

2015. júl. 13. 22:32
 18/18 anonim ***** válasza:
Persze, hogy léteznek, de kevesen, ahogy nôbôl is kevés ilyen van.
2015. júl. 13. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!