Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek már? Ez nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek már? Ez nagyon rossz, mindenki ellenem van!

Figyelt kérdés

van egy lány akit szeretek és nagyon rosszul áll a szénánk mert félreismert mármint fel nem fogja tudni mit érzek és hogy miért ennyire, a lényeg nem ért és ezért nem tart épelméjűnek pedig a legtisztább érzelmeim vannak vele szemben : szerelem , törődés , aggódás , valamilyen szintű csodálat, és erős barátság, lelki összhang. nem olyan nekem ő mint a szerelmem. hanem mint valaki akit meg kell védenem akiről gondoskodnom kell.

akiket ő ismer mindenki szerint elmebeteg vagyok meg ilyesmi mikor nem értik ezt az egészet, hogy színtisztán szeretem, nem azt akarom, hogy szeressen, csak figyelhessek rá, akár haverként, mert ennyire sokat jelent.

néhány haverom is az ő pártját fogják, hogy igen, beteges meg zaklatom a lányt, és már nem bírom, hogy össze akarnak roppantani, nem könnyű max 2-3 emberrel az oldalamon vagy 20-30 ellen. és a haverjaim is ellenem fordulnak mert nem értik (és már kezdem azt sejteni hogy meg akarják szerezni maguknak a lányt mert elég gyönyörű az egyik direkt rá is beszélte hogy ne olvassa amit írok), és kezdek most már tényleg becsavarodni hogy miért kell bántani azért mert érzelmileg nincsenek annyira a ’toppon’. én csak jót akarok, színtiszta jót, adni akarok, nem is akarok már szinte kapni, csak hagy adjak neki, mert eszméletlen lány. nem akarom elveszíteni, mert sokkal többet látok benne mint az általam ismert emberekben nem lányként mert talán gyönyörűbb van de mint ember.. már nem tudom mit csináljak nem segít nekem senki és úgy érzem egyedül képtelen vagyok ezt megoldani nem tudom hogy tudnám megérttetni a lánnyal magam mert nem ért már szinte retteg tőlem. kétségbe vagyok esve de rohadtul. tudom lehet tényleg most betegnek tűnök de nem tudom hogy más hogy érezne ha megismerné azt az embert akiről tudná hogy tényleg ő lesz életében a legfontosabb és soha jobbat nem találna nála. ráadásul az a legszörnyűbb hogy a lányt még hangolják is ellenem hogy legyen durvább velem én meg már enni inni dolgozni tanulni nem tudok emiatt az ügy miatt. már nagyon sok hónapja tart és rohadt nagy roncs lettem. valaki adjon ötleteket mert tényleg az lesz belőlem amit mondanak: őrült.

2010. márc. 4. 17:07
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
mondjatok tippeket hogy lehet ebből normálisan kimászni?
2010. márc. 4. 17:33
 12/25 A kérdező kommentje:
úgy értem, azon kívül, hogy lemondok róla.
2010. márc. 4. 17:34
 13/25 anonim ***** válasza:
az az egy megoldás létezik
2010. márc. 4. 17:42
 14/25 A kérdező kommentje:
az sajnos nem elfogadható, bocsi.
2010. márc. 4. 17:43
 15/25 anonim ***** válasza:
jó amint látod mindenki ammellet van h hagy a fenébe de te ellenkezel akor minek sirsz itt??
2010. márc. 4. 17:47
 16/25 A kérdező kommentje:
azért, hogy tippeket, megoldást találjak. te vagy akkora marha, már bocsi, hogy hagyod lebeszélni magad dolgokról, amiben biztos vagy?
2010. márc. 4. 17:48
 17/25 anonim ***** válasza:
Biztos csak a halál kistesó!A sztorid alapján a csajszi már most rühelheti ahogyan közeledni próbálsz!Ha annyira gondoskodónak képzeled magad,adj neki teret meg egy kis levegőt!A döntés az Ő kezében van,de ha ezt folytatod nem rád fog mutatni!Lazán,kedvesen,szível és ésszel kell neki UDVAROLNI,nem agyonpátyolgatni a leányzót!Ha nem érted..,a te gondod,sok sikert az ünytyüm-pünytyümözéshez!
2010. márc. 4. 18:07
 18/25 anonim válasza:
Olyan, mint egy igazi karmikus lecke: addig van a nyakadon, míg rá nem jössz: a rossz megoldás a jó megoldás. Nem hiszek ilyesmiben, de van ilyen helyzet. Ne fújd fel annyira a sérelmeidet.
2010. márc. 4. 18:14
 19/25 anonim ***** válasza:

a gond az itt h a kiscsaj 14 ÉVES A KÉRDEZŐ MEG 24.

ennek függvényében válaszoljatok

2010. márc. 4. 18:14
 20/25 A kérdező kommentje:
és mi a rossz megoldás?
2010. márc. 4. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!