Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A magasság csak nyűg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magasság csak nyűg?

Figyelt kérdés

192cm-es fiú vagyok és a lányoknál se nem előny, se nem feltétel az ilyen nagy testmagasság, önmagában semmit nem jelent, sőt. Csak hátráltat az edzésben, nagyságrendekkel nehezebb egy vonzó testet összehozni. A ruhák idétlenül állnak, ami a vállamra pont elég széles és elég hosszú is mellé, az a karomra bő, nadrágoknál ugyanez, ami hosszban jó az bő, ami pont alakhoz illő lenne az a bokámig ér. És még sorolhatnám a hátrányokat.

Mi értelme így megnőni?

2015. júl. 12. 18:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Te, szerintem épphogy tele vannak a ruhaboltok - az északgermánokhoz méretezett - mindenkinek térdigérő felsőruhákkal, meg bokánál felgyűrődő nadrágokkal. Csak átlagemberre felejtenek már el tervezni...

Ott inkább az lehet a probléma, hogy azokat a ruhákat dagattabbakra méretezték, meg egyszerűen elméretezték. Ha egy fejjel kisebb lennél, ezek a problémák ugyanúgy fennállnának, hidd el. (10-ből 9 ruha botrányosan van szabva, ahhoz képest +10 centi sokat nem szoroz.) Keress valami skinny részleget, azok tipikusan vékony, de minimum 190-esekre vannak belőve.

192-t inkább irigyelni szokás. Legyél vele boldog inkább. A nyűg meg a vicces az a 2 méter pluszos magasság, mert annak már valóban problémái vannak pl. egy buszban a plafonnal, lakásban az ajtókkal, stb.

2015. júl. 13. 15:00
 12/14 A kérdező kommentje:
Amúgy tényleg úgy érzem azt hiszik, aki nagyon magas, azt dagadt is. Pedig pont az a nem logikus.
2015. júl. 13. 15:03
 13/14 anonim ***** válasza:
193 centi vagyok és simán találok megfelelő ruhát. Izmosodni tényleg nehezebb, de azért nem lehetetlen. Ami még hátrány lehet, hogy néha lefejelek dolgokat, ha nem vigyázok. :D
2015. júl. 13. 15:28
 14/14 anonim ***** válasza:

Na és ha megtanulnál varrni? Nem kell komplett ruhatárat, de pár dolgot, csak hogy esetleg átszabd, amit megveszel. A családban nálunk apám tud, pedig egyébként a szakmája mérnök. Mellesleg meg jól jön, mert így nem kell mindent elvinni varrodába, hanem kisebb dolgokat meg tudunk csinálni itthon, megigazítani egy ruhát, aljazni... megtérül. :-)

Meg amit írtak, vannak más fazonok is, nézegess más boltokat is, nem tudom, hol vásárolsz. Mondjuk az tény, hogy nem mind barátja a pénztárcának, de aki keres, talál. Amúgy eBay-t próbáltad már? Én onnan is vásároltam már ruhát.

2015. júl. 13. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!