Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyszerre két pasival szexkapc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerre két pasival szexkapcsolat? Valaki volt már így?

Figyelt kérdés
Mindkettőjükkel voltam már, de most lehetőségem lenne parhuzamosan lenni velük, perszr ők nem tudnának egymásról. Kapcsolatot őkse és énse akarok. Mi a véleményetek? Belemenjek igy vagy válasszak csak egyet?
2015. júl. 12. 14:54
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Tudják, hogy szexkapcsolat az egyik csávó nagyba ismekedik is meg flörtöl másokkal csak kevesebb sikerrel, a másikkal meg még haverilag se beszélgetünk mert szerinte pont ez a lényeg benne, hogy nem ismerjük egymást se haverilag se barátilag és csak szex.

És ez csak addig fog tartani amíg valamelyikünknek nem lesz komoly kapcsolata.

De azt hiszem, hogy inkább csak egyiküknél fogok maradni, mivel az elsővel már egy éve van ez, de vele inkább barátság extrákkal mivel sokat lógunk együtt.

Úgyhogy azthiszem itt az ideje a második csávót választanom, az aztán a full érzelemmentes.

2015. júl. 12. 16:34
 12/18 A kérdező kommentje:
10 megkérdezhetem a korotokat?
2015. júl. 12. 16:36
 13/18 anonim ***** válasza:
Ők 26 és 30 évesek én pedig 27 éves vagyok.
2015. júl. 12. 16:45
 14/18 A kérdező kommentje:
Az ő életkoruk nálam is ezek a különbség, hogy én 21 vagyok.
2015. júl. 12. 16:46
 15/18 anonim ***** válasza:
Szerintem azért nem árt, ha tudnak egymásról (nem kell, hogy ismerjék egymást, még csak keresztnév szintjén sem, csal érdemes ezt letisztázni, hogy van más is).
2015. júl. 12. 17:04
 16/18 A kérdező kommentje:
Igazából az első csávóval akivel már majdnem egy éve ez megy vele többet lógunk együtt szinte minden második nap és mondjuk heti 1x van szex és őt kezdtem jobban megszeretni aztán most, hogy itt ez a másik csávó úgyérzem itt a lehetőség, hogy az elsővel visszamenjek a csak haveri szintre. Nem hiszem, hogy menne mindkettővel.
2015. júl. 12. 17:07
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el a többiek válaszát, azt írom, amit gondolok.:

Igen, bele mennék.

Miért?:

Szexkapcsolatról van szó, mind 3 egyed részéről, ami nem takarja magában a monogámiát. Tehát, hogy rajta/rajtuk kívül kivel szexelsz még, ahhoz nincs közük nekik sem és másnak sem.

De tényleg védekezzetek! Gumival is, mert egy gombás fertőzést egy kihagyott kézmosással is faxául össze lehet szedni, aztán meg adogatjátok egymásnak oda-vissza.

2015. júl. 12. 17:37
 18/18 anonim ***** válasza:
Tetszik a kérdésed és a merészséged :-) javaslok egy olyan verziót, hogy az első pasit cseréld le velem, mert én is pont egy ilyen kapcsolatban gondolkodom, de van már benne tapasztalatom. Így megnyugtathatod a lelked, hogy az egyiket lepasszoltad és közben találtál egy fantáziadús, lelkes, kényeztetni imádó pasit :-) Na mit szólsz az ötletemhez? Megbeszéljük priviben?
2015. júl. 17. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!