Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szexkapcsolat - de, ezzel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolat - de, ezzel a maga módján elmondta, hogy szerelmes?

Figyelt kérdés

Kb. 5 hónapja vagyok szexkapcsolatban egy férfival (nevezzük Bélának, ez később lesz "fontos"). Persze (természetesen) közben én teljesen beleszerettem, de én már eleve úgy mentem bele, hogy vele komolyan tudnám gondolni.

Direkt nem beszélünk arról, hogy merre megy a kapcsolat, ha el is kezdjük, mindig valamelyikünk másra tereli a témát vagy csak közöljük, hogy erről most nem beszéljünk.

De múltkor elmondtam neki, hogy szeretem ("ugye tudod, hogy szeretlek"), mire ő egy kis szünet után azt mondta, hogy ezt mindig is tudta (pedig nem úgy viselkedett, mintha tudná, csomószor féltékenykedett stb.).

Aztán egy nagyobb szünet után azt mondta, hogy "a részemről...azt ugye tudod, hogy a "kis Béla" szerelem nélkül egyáltalán nem működne".

Ez gondolom azt jelenti, hogy "én is szeretlek" (szóljatok, ha nem...), de akkor miért nem azt mondja? Fél az érzéseitől vagy fél rendesen kimondani őket vagy miért?

2015. márc. 15. 21:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Valamilyen szinten vonzódik hozzád… figyelj szerintem abba kellene hagynotok a köntörfalazást és megbeszélni az érzéseket és a jövőt. Úgy érzem, hogy téged ez meg fog emészteni, ha tovább megy.
2015. márc. 15. 21:10
 2/3 A kérdező kommentje:

"valamilyen szinten vonzódik", tehát nem szerelemmel valószínűleg?

igazad van, valóban eléggé felemészt ez a dolog, már az is nagyon nyomasztott, hogy másfél hónapig nem mondtam ki, hogy szeretem, miután magamban is tisztáztam az érzéseimet.

nehéz lesz ez.

2015. márc. 15. 21:13
 3/3 anonim ***** válasza:

Pedig egyértelmű.nem állna fel neki ha nem lenne szerelmes.Vagyis szerelmes.

Azt hogy nem mondta ki hogy szeretlek az olyan hogy fél valamitől,nem tudja mi legyen ezután stb...akármi lehet.

Tehát a szót nem mondta ki , de egyértelműen kifejezte.

2015. márc. 15. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!