Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik olyan, hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy valaki nem tud szerelmes lenni?

Figyelt kérdés

Egész életemben senki iránt nem éreztem ilyet, pedig volt már két kapcsolatom is. Az utóbbival is én szakítottam éppen ebből az okból. Úgy tűnt hogy ő túlságosan is szeret, én pedig őt nem igazán. Utáltam látni hogy csak szenved velem, mert ő a legédesebb, legkedvesebb ember akit csak ismerek, minden lány álma. De engem inkább csak idegesített és nem tudtam megbecsülni. Valami baj van velem?

19/L

2015. márc. 15. 19:24
 1/9 anonim ***** válasza:
majd az leszel ha találsz olyat aki teljesen megfogott
2015. márc. 15. 19:25
 2/9 anonim ***** válasza:
Te ilyen vagy, majd valaki sok pénzt villant egyszer... :)
 3/9 anonim ***** válasza:

En nem tudok szerelmes lenni.Ennek ellenere le tudnam elni az eletem egy csaj mellett.27/f

Tisztellek kerdezo,mert el engedted azt a sracot...igy meg boldog lehet massal!

4/9 anonim ***** válasza:
majd az leszel.
2015. márc. 15. 19:26
 5/9 anonim ***** válasza:
Egyedül is jól érzed magad, nem baj az. Én is így voltam vele, de én nem is akartam szerelmes lenni senkibe, mert tudtam, hogy ha szerelmes leszek, akkor menthetetlenül, és most is az vagyok, de akit szeretek már nem érdeklem..
2015. márc. 15. 19:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen.
2015. márc. 15. 19:29
 7/9 anonim ***** válasza:
igen amíg nem talál olyan személyt akibe az lesz
2015. márc. 15. 19:29
 8/9 anonim válasza:

A nagy számok törvénye alapján minden kétséget kizáróan létezik ilyesmi.

Nézd a jó oldalát, amiről nem tudsz, az nem fáj :D

2015. márc. 15. 19:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Létezik. Sajnos nem én vagyok az.
2015. márc. 15. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!