Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez így manapság?
Nagyon sokszor olvasom (és tapasztalom is az életben), hogy egyre többen képesek igába hajtani a fejüket egy olyan kapcsolatban, ami katasztrófális. Tehát nem csak rámondjuk, hogy jaj, ilyet ne, hanem valóban, talán maga az illető is belátja, de valamiért foggal körömmel ragaszkodik a férjéhez/feleségéhez/barátjához/barátnőjéhez.
Nem számít, ha megalázza, kihasználja, megcsalja, undorító módon kezeli, megveri, nem foglalkozik vele a párja, ő mégis próbálja mártírként feltűntetni, mintha ez csak egy kisebb botlás lenne.
Ennyire boldogtalanok manapság az emberek és ennyire kilátástalan minden, hogy eljutott a többség oda, hogy mindegy, hogy ki, csak legyen valakim?
Miért alázkodik meg egy nő maximálisan egy férfinek... A férfi pedig miért nem tud a lábára állni és nyitni a nő felé, tisztelni? Vélemények?
Vannak, akik inkább elviselik mindezt, mintsem, hogy egyedül maradjanak. Például a férfi (és környezete) elhiteti a nővel, hogy rajta kívül senki nem fog összejönni vele.
Vannak olyanok, akiknél a külső felülír mindent, a nő mindig ragaszkodni fog hozzá, mert jóképű és lehet vele villogni.
Hasonlóan vannak, akik a pénz miatt maradnak, mert nekik megéri, hogy nem kell dolgozni, anyagilag biztonságban vannak, cserébe elviselnek mindent.
Ez az én véleményem.
szerintem nem baj ha mások igába hajtják a fejüket,én ezt pl nagyon tudom élvezni,és szerintem sok más ember is.
Az erősebb akarat érvényesül
ami természetes.
én is éltem ilyen kapcsolatban, másfél évig voltunk együtt, abból az első fél év volt csak boldog. a maradék időben eleinte még a reménykedés miatt maradtam vele, hátha megjavul, végül meg a kötődés és a félelem miatt, mivel rendszeresen zsarolt érzelmileg és szó szerint nem mertem otthagyni. de végül úgyis az lett a vége, hogy kidobtam, mint macskát szarni, és azóta visszagondoltam párszor, és hát hamarabb is megtehettem volna. na de mindegy is :D
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!