Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ma már nem szokás a szexuális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma már nem szokás a szexuális felvilágosítás?

Figyelt kérdés

Engem 13-14 éves korom körül anyukám leültetett, és elmagyarázta a dolgokat! Elmondta, h mi micsoda, és mire való, mit kell csinálni, hogyan kell védekezni, stb. Na meg a suliban is volt olyan, h jött a doki, kiosztott egy kis csomagot mindenkinek, és elmondta, h mi mire való!

Manapság meg tele van az oldal olyan kérdésekkel amik kiakasztják az embert! Olyan alap dolgokkal nincsenek tosztában, amiket az iskolában biosz órán kéne tanulniuk! Mi az a pénisz? Mi az a vagina? Mi az az orgazmus?....

2010. márc. 4. 16:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
azok általában kamu kérdések 10 éves senkiktől akik azt hiszik viccesek
2010. márc. 4. 16:24
 2/13 anonim ***** válasza:

nem itt van a baj, hanem azoknál akik :

nem élvezett belém lehetek terhes??

ennyire gyökerek

2010. márc. 4. 16:26
 3/13 anonim ***** válasza:
xD meg az ilyenekkel, hogy letolta a nadrágját szűz vagyok még?
2010. márc. 4. 16:28
 4/13 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen nálunk sosem volt suliban felvilágosítás. 16,f
2010. márc. 4. 16:33
 5/13 anonim ***** válasza:
Én ezt a felületes vagánykodással keveredett felületes érzelgősködést "csípem"!Sokuk azt se érti amit kérdez!Az értelmesebbek meg bosszankodnak,vagy beállnak poénkodni!A kérdésedre válaszolva:biztos van felvilágosítás(legalább a suliban),csak szerintem értelme nincs sok,akkor nem itt hülyítenék egymást ,néha akkora blődségekkel,hogy hihetetlen!
2010. márc. 4. 16:36
 6/13 anonim ***** válasza:

17 vagyok.. Amint észre vettem a szexuális felvilágosítást hanyagolják az iskolákból és sajnos sok helyen otthonról is:/Szerencsére én rendes felvilágosítást kaptam anyukámtól nem úgy mint egyesek.

Sajnos akik nem kapták meg a megfelelő tudást,azok kénytelenek innen érdeklődni és bár lehet hogy idegesítő(néha nagyon is..) de ha nem válaszolgatnánk nekik lehet hogy nagyobb hülyeségeket csinálnának...

17/L

2010. márc. 4. 16:37
 7/13 anonim ***** válasza:

Nálunk volt felvilágosítás anyu is beszélt velem erről egy kicsit, bár vele elég kínos volt... :D

Inkább szerintem az a gáz ezekben a kérdésekben, hogy oké ha nem volt felvilágosítás és nem tudja mi mi meg ilyenek, de akkor miért nem írja be a keresőbe?! A google biztos ki ad rá egy csomó találatot, amiből rájöhet a válaszra... Miért egyszerűbb itt kiírni egy kérdést és várni az oltogatásokat, mint két perc alatt utána nézni a neten? :D

L/17

2010. márc. 4. 16:37
 8/13 A kérdező kommentje:
tényleg sok a kamu kérdés, de sajna sok valódi van köztük. Egyre több a fiatalkorú anyuka, mert annyit már tud, h mi az a szex, de addig már nem jut el, h hogyan is kéne védekezni! És itt nem a társadalmi különbségekből adódó problémákra gondolok! Rengeted jól szituált családból származó gyerek irkál itt!
2010. márc. 4. 16:41
 9/13 A kérdező kommentje:
Jó tudni, h azért vannak még olyan családok, ahol ez szokás! Nekem azok a kedvenc kérdéseim, h: "még nem menstruálok, de azért szexelhetek?" meg "orál szex után lehetek terhes?"
2010. márc. 4. 16:45
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbben azért az infókat megszerzik iskolából vagy internetről vagy otthonról. Sokkal nagyobb baj, hogy minden felvilágosítás csak arról szól, hogy szexelj nyugodtan, csak védekezz, húzz gumit stb. Arról nem beszél senki, hogy mit lehet csinálni egy randin, hogy hogy kell kommunikálni egymással, hogy hogy működik egy párkapcsolat, hogy a szex nem játék, hogy mikor jut el oda egy kapcsolat, hogy lefeküdjenek egymással, hogy mi az a hűség stb
2010. márc. 4. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!