Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diplomások! Nektek elvárás az, hogy a párotoknak is legyen?
régebben azt hittem, hogy elvárás, és nem "adom alább". de ha betoppan az életedbe a MEGFELELŐ, csupa nagybetűvel, akkor más frekvencián kezdesz ítélkezni. az elején az is benne volt a pakliban, h csak 10 osztálya van, de ennek ellenére is meg akartam ismerni. így aztán örültem, mikor kiderült, hogy leérettségizett :) megvan a magához való esze, kiteszi a lelkét a családjáért, őrült szerető, gondoskodó apa. imádom úgy, ahogy van! <3
diplomás 30N
Én őszinte leszek :)
Tartós kapcsolatnál nálam igenis elvárás, hogy diplomás legyen (és hogy tetőzzem, ne "büfészakos"). Jól tudom, hogy a diplomával nem adnak észt, ugyanakkor az én világképembe nem fér bele a "háát, továbbtanulásnál annyira nem gondoltam végig a dolgokat, majdcsak lesz valahogy" szemlélet...
Nekem az ambiciózus lányok jobban bejönnek, mellesleg ezzel a szűrőfeltétellel elég kicsi az esélye annak, hogy egy aranyásó akad a horogra.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!