Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Fesztiválokon könnyen belementek egyéjszakás kalandokba?
Honnan van ennek a sok fiatalnak pénze ezekre a fesztiválokra (mert ez a pár napos szórakozás legalább 100 ezerbe kerül alsóhangon) miközben alig huszonévesek? Ezen agyaltam miközben az egyik oldalon az ott készült képeket néztem. Persze diákmunka tudom én, de a többség nem úgy néz ki mint aki a diákmunkával gyüjtögeti össze egy egész éven át a pénzét a Balaton Soundra.
Sajnos én ilyen dolgokat nem tudok megengedni magamnak..
Igen, a nagytöbbség szerintem benne van egyéjszakásban. Főleg egy részük tarifával együtt csinálja.
23/l
ez még komolyan ennyire téma hogy ki miből megy fesztiválra? nem tudtam hogy ránézésre meg lehet mondani ki diákmunkázik és ki nem. persze sokaknak adják a szüleik a pénzt, de ahhoz sincs senkinek köze.
(én mondjuk a tanulmányi ösztöndíjamból fizettem ki a sziget bérletet.)
21L
nagyon helyes pasival igen, volt már rá példa. Kívántuk egymást és mindkettőnknek jól esett.
L20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!