Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, hogy reagalnatok, ha a notok megpodozna titeket a vita heveben mert sertoen beszeltek rola?
Figyelt kérdés
2015. júl. 10. 23:59
21/25 A kérdező kommentje:
20as hany eves vagy?
2015. júl. 11. 11:06
22/25 anonim válasza:
Azért a 76% még messze nem lepontozás. :)
23/25 anonim válasza:
23-as
Ahhoz képest, hogy a szövegem csak igazságot tartalmazott, ahhoz képest ez le van pontozva, akár hogy is nézzük. Amiket írtam, az egytől-egyig igaz és nem értem hogy miért nem hasznos a válaszom, miközben az!
Ha valaki végig olvassa és elgondolkodik azon, amiket írtam, rá kéne jönnie, hogy hasznos! Bár lehet, hogy azért lettem lepontozva, mert valaki magára ismert és fájt neki az igazság!
Na mindegy!
24/25 anonim válasza:
Látni, sokan még a kérdést sem tudják értelmezni (pasiknak szól a kérdés, nem nőknek), mégis megy a nagy agresszió-szemlélet... Gratula a nőknek:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!