Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik, hogy reagalnatok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, hogy reagalnatok, ha a notok megpodozna titeket a vita heveben mert sertoen beszeltek rola?

Figyelt kérdés
2015. júl. 10. 23:59
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%
Tuti, hogy tovább provokálnám.
2015. júl. 11. 06:02
 12/25 anonim ***** válasza:
79%

Nő vagyok, de leírom a véleményemet.

"Miert,ti meg beszelhettek sertoen,szidalmazva a nokkel,buntetlenul?"

Akkor szerinted, ha a férfi sértőn beszél, akkor neked jogodban áll őt felpofozni?

El vagy egy kicsit tájolva szerintem.

Egyik nemnek sincs joga megütni, felpofozni a másikat. Önuralmat kéne gyakorolni. Aki meg nem tud uralkodni a hevességén, kezeltesse magát. Plusz, ha már megütöd a másikat, nemtől függetlenül, elég gyenge is vagy, mert fizikai erőszakot alkalmazol, ahelyett, hogy szimplán szóban mondanád meg a tutit.

Ha valamelyik fél felpofozza a másikat, ott szerintem azonnal vége is kapcsolatnak.

Ha az ember dühös, akkor inkább ordítson egyet, de fizikai erőszakot soha se alkalmazzon, mert az erőszak csak erőszakot fog szülni.

És mi van, ha te, mint nő megütöd a pasidat, és a pasi ugyanazzal a mozdulattal egy sokkal erősebbet ad neked vissza? És pl. te a földre zuhansz és bevered a fejedet, és mondjuk valami sérülést is kapsz? Na, akkor ilyen helyzetben ki is a hibás? Aki elkezdte, vagy aki folytatta?

Egyél fél se üsse meg a másikat! Ennyire nehéz megállni, hogy akit állítólag szeretsz, azt ne üsd meg?Miért van szükség egyáltalán arra, hogy megüsd őt?

Normális emberi hangon nem tudod vele közölni, hogy bocsi, de amit mondtál, azzal megbántottál és sértő rám nézve?

Úgy érzem, hogy sok embernek szüksége lenne arra, hogy megtanulja helyén kezelni a konfliktusokat. Vannak erről könyvek és videók úgyhogy utána lehetne nézni annak, aki úgy érzi, hogy szüksége van rá.

2015. júl. 11. 08:16
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Engem az exem (alias h****lye pi****csa) kétszer pofon ütött, mivel voltam olyan b***nkó, hogy a barátnőjének azt mertem mondani igaza volt a párjának, mikor kidobta.

Az említett barátnő félre****kefélt ezt a srác nem tolerálta, a H****P exem pedig az én érzéketlenségemet nem tűrte el.

Mondanom sem kell ő is lapátra került, erre ő ököllel szeretett volna válaszolni, de lefogtam és belilult a keze. Megfenyegetett feljelent a rendőrségen bántalmazásért, ha elhagyom.

Kénytelen voltam még 3 hetet vele lenni, hát ennyit az egyenjogúságról!

2015. júl. 11. 08:20
 14/25 anonim ***** válasza:

A fizikai erőszak az érdekérvényesítés egy formája. Végső esetben az állam is ehhez fordul. Amikor a nők tiltakoznak ez ellen ("kezeltesse magát az illető", "tilos a fizikai bántalmazás"), az olyan, mintha a bárányok követelnék, hogy a farkasok ne lehessenek agresszívak. Ne provokálják a férfiakat és akkor nem lesz agresszió.

https://www.youtube.com/watch?v=ivT-I-yxtdY

2015. júl. 11. 08:43
 15/25 anonim ***** válasza:
14: nem fordul az állam IS erőszakhoz. CSAK az államnak van joga erőszakhoz. Az államnak viszont nemcsak joga, de kötelessége is megtorolni az erőszakot. Az alternatíva ugyanis az, hogy mindenki maga tesz igazságot. Vagyis a kőkorszak. Tudtad hogy a szüfrazsettek terroristák voltak?
2015. júl. 11. 09:05
 16/25 anonim ***** válasza:

Ez a kapcsolattól, illetve a helyzettől függ.

Alapjáraton, vagy gondolkodás nélküli helyzetben nagy valószínűséggel postafordultával kapná vissza.

Komoly kapcsolat esetében viszont emelkedő valószínűséggel csak lefognám.

2015. júl. 11. 09:11
 17/25 anonim ***** válasza:

#15-ös

Ne keverd bele a jogot, mert itt nem jogi kérdésről van szó, hanem egy érzelmileg-indulatilag túlfűtött helyzetről, az ilyennek a megítélése más. Nem arról van szó, hogy kinek a monopóliuma az erőszak.

2015. júl. 11. 09:18
 18/25 anonim ***** válasza:

"Ne keverd bele a jogot, mert itt nem jogi kérdésről van szó"

Szerintem se jogi kérdésről van szó. Akkor már csak az a kérdés, hogy miért linkelted be az állami erőszakról készült egyik legundorítóbb filmet amit valaha láttam, és ami rohadtul nem tartozik a kérdéshez.

2015. júl. 11. 09:42
 19/25 anonim ***** válasza:
Nem találtam meg amit kerestem, ahelyett raktam be. Az volt benne, hogy egy nő provokált egy pár férfit, kiabált velük, az egyiknél elszakadt a cérna és lenyomott egy akkorát a nőnek, hogy az padlót fogott. (Ez is hasonló, csak állami szinten.)
2015. júl. 11. 09:46
 20/25 anonim ***** válasza:

Valaki elárulná, hogy a 12-es válaszom miért lett lepontozva?

Mi az, amivel egyesek nem értenek egyet?

2015. júl. 11. 09:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!