Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kíváncsi vagyok a véleményetekre! Két ember kezét fogod a szakadék szélén. Az egyik téged szeret, a másikat te szereted. Melyiket húzod vissza és melyiket engeded el?
belém teljesen szerelmes volt egy pszichopata csaj,ha nem is pszichopata,de kb kényszeres hazudozó,és olyan érzékeny lelkű hogy más lányokat képes lett volna megmérgezni kb......egyszer behozott suliba vérzékenységet okozó gyógyszert azért mert egy másik csaj flegma volt vele és mert hajtott rám az a lány.
totál kattant volt lelkileg,de azt mondtam volna figyelj gyere értem az ország másik végébe,jött volna
azt mondom kell itt munka,két perc alatt szerzett volna
képes volt átverni bárkit értem..nem tudom miért de
istenített,azt mondtam volna figyu kell pénz
adott volna.Megkérdezte mindig mi van velem,hogy vagyok,kell e segíteni bármiben
szerintem felhúznám :D
#20as...
ez hülyeség már megbocsáss.
Anyukád szeret téged, nem? Valszeg igen..és te is őt. Nyilván ha mindketten szeretitek egymást akkor azt választod...
Itt most pont az a lényeg, hogy akit te szeret az NEM szeret viszont téged.
Nem tudom mit kell túl bonyolítani egy kérdésen és marhaságokat beleképzelni. Szerintem a többség pontosan tudja, hogy itt mire volt kíváncsi a kérdező..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!