Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kíváncsi vagyok a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kíváncsi vagyok a véleményetekre! Két ember kezét fogod a szakadék szélén. Az egyik téged szeret, a másikat te szereted. Melyiket húzod vissza és melyiket engeded el?

Figyelt kérdés
2015. júl. 10. 13:00
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Ilyen alapon nem lehet dönteni. Sok variáció van, ami bonyolíthatja a képzeletbeli történetet: Mi van akkor, ha aki szeret, pont azért nem érdekel téged, mert egy nőverő/maffiózó/házasságszédelgő/erőszaktevő/gyilkos? Mi van akkor, ha aki nem szeret téged, a gyereked, akit a másik szülő ellened fordított? Kizárólag akkor lehet dönteni, ha pontosan tudod, ki az a két személy, és milyen okból viszonzatlan a szeretet.
2015. júl. 11. 01:18
 32/35 anonim ***** válasza:

belém teljesen szerelmes volt egy pszichopata csaj,ha nem is pszichopata,de kb kényszeres hazudozó,és olyan érzékeny lelkű hogy más lányokat képes lett volna megmérgezni kb......egyszer behozott suliba vérzékenységet okozó gyógyszert azért mert egy másik csaj flegma volt vele és mert hajtott rám az a lány.

totál kattant volt lelkileg,de azt mondtam volna figyelj gyere értem az ország másik végébe,jött volna

azt mondom kell itt munka,két perc alatt szerzett volna

képes volt átverni bárkit értem..nem tudom miért de

istenített,azt mondtam volna figyu kell pénz

adott volna.Megkérdezte mindig mi van velem,hogy vagyok,kell e segíteni bármiben

szerintem felhúznám :D

2015. júl. 11. 01:43
 33/35 anonim ***** válasza:
Azt húznám föl aki engem szeret és azt engedném el akit én szeretek..
2015. júl. 13. 01:57
 34/35 anonim ***** válasza:

#20as...

ez hülyeség már megbocsáss.

Anyukád szeret téged, nem? Valszeg igen..és te is őt. Nyilván ha mindketten szeretitek egymást akkor azt választod...

Itt most pont az a lényeg, hogy akit te szeret az NEM szeret viszont téged.

Nem tudom mit kell túl bonyolítani egy kérdésen és marhaságokat beleképzelni. Szerintem a többség pontosan tudja, hogy itt mire volt kíváncsi a kérdező..

2015. júl. 13. 02:02
 35/35 anonim ***** válasza:
*szeretsz
2015. júl. 13. 02:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!