Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kíváncsi vagyok a véleményetekre! Két ember kezét fogod a szakadék szélén. Az egyik téged szeret, a másikat te szereted. Melyiket húzod vissza és melyiket engeded el?
Figyelt kérdés
2015. júl. 10. 13:00
11/35 opened paradise válasza:
Amelyik többet fizet érte...
12/35 opened paradise válasza:
Amúgy,ha nagyon sok lenne a ha és még a sját magam feláldozásával se lehetne,mindkettőt,akkor azt,aki szeret.
1. Neki nagyobb csalódás lenne,ha nem ő lenne.
2. Nekem meg pont ez szokott a legnagyobb löket lenni ahhoz,hogy megszeressek valakit.
13/35 anonim válasza:
Attól függ, ki az a két ember. Ha mondjuk egy ex, aki megcsalt, de még nem zártam le a történetet, az agyammal tudom, hogy nem érdemli meg, hogy őt válasszam. Ugyanígy attól, hogy valaki szeret engem, még nem feltétlen jó ember.
14/35 anonim válasza:
amelyik engem szeret,mert mi hasznom van ha szeretek valakit aki engem nem? ez hülyeség,aki engem szeret annak nem lesz baja :,D
aki meg nem az adios! még intek is.
15/35 anonim válasza:
Azt aki engem szeret.A másikat elengedném mint a huzat,mert oké hogy én szeretem,de ő meg nem.Aki engem szeret,őt szerethetem azért ahogy viszonyul hozzám.
16/35 anonim válasza:
Én nehezen hiszem, hogy éles helyzetben akadna olyan érzéketlen érdekember, aki hagyná meghalni azt, akit szeret, mert esetleg, aki őt szereti, azt előnyösebb megmenteni.
17/35 anonim válasza:
aki engem nem szeret az nekem senki
ilyen egyszerű,nem tudok olyat szeretni aki nem úgy viszonyul hozzám,ha akarnám sem tudnám megmenteni
18/35 anonim válasza:
de nem akarnám,mert ez az élet!.Aki engem szeret az tovább élhet
he
he
19/35 anonim válasza:
Én viszont akit szeretek, azok mind viszont szeretnek, tehát mindenképp őket menteném meg, nem olyat, aki szeret, de én nem szeretem, mert akit nem szeretek, az nekem semmit sem jelent.
20/35 anonim válasza:
Pl. anyukámat, akit szeretek, inkább megmenteném, mint az utcabeli srácot, aki állítólag a mai napig szerelmes belém, de én soha még csak barátságot sem éreztem iránta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!