Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mit szóltok hozzá, ha egy csajnak ti vagytok az elsők? 18/L
Annyira felesleges ezen aggódni.
Én 16 voltam a barátom 18, mindketten szüzek és kapcsolatban tapasztalatlanok. Ennek ellenére fantasztikusan működik minden. Szerintem, hogy együtt tapasztaltunk ki mindent még közelebb vitt minket egymáshoz. Nagyon kellemesen éltem meg, hogy szűz férfival voltam először és ez kölcsönös.
Ja és ő is csókolt meg először.
19/L
13#
Ez számomra is megmagyarázhatatlan. Én mindig is kitűntem a szüzességemmel és erénynek éreztem. Mikor lett barátom és szerelemből történt az első, akkor meg arra voltam büszke, hogy a barátomé lehetek testileg, lelkileg.
Amúgy az idióta társadalom tukmálja ezt bele sok mindenkibe. A sok nem normális meg elhiszi minthogy inkább saját akarata lenne.
13 as ez nagyon egyszeru. Mert a noknek ciki ha egy pasi szuz. Epp ezert azt kepzelik, hogy a pasik is igy gondolkodnak.
Csak figyeld ki, a 24 eves szuz srac kerdese alatt a nok azonnal lefikazzak, 'biztos bfasz, ragyas, sikertelen, nem magabiztos, alacsony stb' majd mindezekkel egyutt vetitenek a szerelemrol:-) :-) /mar ha roluk van szo/
sot, ha te is odairsz, veded azzal a sracot, hogy na latod igy gondolkodnak anok, akkor te is le leszel hordva bfsznak.
"Egy kapcsolatban hátrány ha nem volt még senkid"
és
17#
Komolyan ezek az idiótaságok.
Miért baj ha valaki szűz? Engem nem érdekel. Barátom is szűz volt 18 évesen és tapasztalat nélkül kezdtük a kapcsolatot. Számomra ez is csak pozitívum volt. Attól mert 2 ember még nem volt kapcsolatban, attól még ha szeretik egymást, akkor egy életre szóló kapcsolatot is ápolhatnak.
Itt minden tapasztalatlant hülyének kell nézni, hogy nem képes szeretkezni, mert még nem próbálta? Tanítani kell? Jézus. Ha valakinek van egy kis esze az tudja, hogy nagyjából milyen a szex és az elsőnél is tud úgy ügyetlenkedés nélkül örömet okozni a másiknak legyen nő, legyen férfi.
Jó vannak nagyon buta emberek is, de akinek egy kis esze van egy kicsit művelt és tájékozott a szexualitás tárgyilagosságával, valamint van egy megbízható kapcsolata annak nem lehet problémája.
Azt is gyűlölöm, hogy a sok idióta fiatal, a média söpredékei kiröhögik azt az embert aki 20 évesen szűz, mert ők már lefeküdtek valakivel csak azért, hogy ne legyenek gázak. Borzalmas és azt hiszik hogy ők jobban mert már nem szüzek. Köze sincs a szüzességnek a gázsághoz.
Lehet én vagyok 180 fokkal megfordulva, de kifejezetten örültem, hogy a barátom szűz, mert legalább így együtt tapasztaltunk ki mindent. Nem csalódtam. Bebizonyította, hogy szüzen is lehet magabiztosnak és jónak lenni, élvezetessé tenni a másik számára az együttlétet.
Lehet azért gondolom így, mert én pozitívan csalódtam ebben a tévhitben (amin már akkor kuncogtam, hogy mekkora marhaság).
Még egyszer: biztos vannak olyanok akik végigbénázzák az első alkalmakat, de akkor is mindig vannak kivételek, azért sem kell senkit gúnyolni aki még szűz. A szüzesség erény is lehet.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!