Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, mit szóltok ahhoz, ha...

Lányok, mit szóltok ahhoz, ha bárhol a barátnőitekkel vagytok, és leszólít titeket egy srác?

Figyelt kérdés
2014. dec. 26. 00:10
 1/5 lucia99 válasza:
100%
Meglepődök.Nem szoktak srácok leszólítani de örülök neki :)
2014. dec. 26. 00:13
 2/5 anonim ***** válasza:
50%

Ha a barátnőimmel vagyok, velük szeretnék foglalkozni, nem egy sráccal. :)

Szoktam én egyedül is mászkálni, akkor semmi akadálya, már ha kultúráltan csinálják. Az a legrosszabb, mikor egy fél órás villamos úton hallgatni egy degenerált, neveletlen állatot nem valami kellemes. :)

2014. dec. 26. 00:14
 3/5 anonim válasza:
77%
barátnőim jófejek és nem zavarja őket én meg persze örülök neki.. :)
2014. dec. 26. 00:18
 4/5 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy ki és milyen stílusban. Mert pl amikor 13 évesen mentünk a barátnőmmel, éy egy pasi elkezdte kérdezgetni, hogy mennyi egy kör, és konkrétan lek*rvázott minket, az mondjuk nem esett jól.

De persze ha egy jófej srác szólít le normális stílusban, az jó érzés és szerintem aranyos is, hogy van mersze egy idegen lányhoz odamenni. :)

2014. dec. 26. 00:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Örülnék:-)
2015. júl. 9. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!