Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A budapesti csajok többsége el van szállva magától?
Akkor íme a saját tapasztalatom, épp az imént küldtem el levélben valakinek:
"Amúgy szerinted az miért van, hogy ha itt belebotlok egy nőbe aki szimpatikus és szívesen megismerném, az mindig a világ végén is túl kettővel lakik? :(
A távolság miatt persze kizárt minden további... :(
A vakvilágba költözni meg persze senki se akar pár kedves szó és szimpatikus gondolat után...
Aki meg legalább 20 km-en belül lakik, pl butapesti az meg olyan is, azokkal meg szóba állni se érdemes... :(
Pedig állítólag butapest a lehetőségek városa...
Egyre csalódottabb vagyok ezek miatt :(
Vidéken megélni nem lehet, itt meg élni :("
29/F
Hát ez a távolság dolog ilyen, sok emberrel van ez így.
Én költöztem volna az ország másik részére, de jó, h nem jött össze a dolog, mert úgy még gázosabb lett volna az egész, még így is az volt. :)
Budapest jól írtad, h buTapest. :D Én nem mondom, h ott nincs normális, abból a sokból biztos akad, de sajnos a normálisabbja jobban rejtőzködik úgy gondolom. :)
Szexpartnert hamarabb találsz ott sztem, de gondolom te se arra mennél, ahogy nekem se az kellene főleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!