Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A budapesti csajok többsége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A budapesti csajok többsége el van szállva magától?

Figyelt kérdés

2015. júl. 9. 14:37
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
ha rám céloztál, ez nem lenézés, ez észrevétel, h ilyenek vagytok sokan. :)
2015. júl. 11. 10:12
 12/16 anonim ***** válasza:

Akkor íme a saját tapasztalatom, épp az imént küldtem el levélben valakinek:

"Amúgy szerinted az miért van, hogy ha itt belebotlok egy nőbe aki szimpatikus és szívesen megismerném, az mindig a világ végén is túl kettővel lakik? :(

A távolság miatt persze kizárt minden további... :(

A vakvilágba költözni meg persze senki se akar pár kedves szó és szimpatikus gondolat után...

Aki meg legalább 20 km-en belül lakik, pl butapesti az meg olyan is, azokkal meg szóba állni se érdemes... :(

Pedig állítólag butapest a lehetőségek városa...

Egyre csalódottabb vagyok ezek miatt :(

Vidéken megélni nem lehet, itt meg élni :("

29/F

2015. júl. 11. 10:18
 13/16 A kérdező kommentje:

Hát ez a távolság dolog ilyen, sok emberrel van ez így.

Én költöztem volna az ország másik részére, de jó, h nem jött össze a dolog, mert úgy még gázosabb lett volna az egész, még így is az volt. :)

Budapest jól írtad, h buTapest. :D Én nem mondom, h ott nincs normális, abból a sokból biztos akad, de sajnos a normálisabbja jobban rejtőzködik úgy gondolom. :)

Szexpartnert hamarabb találsz ott sztem, de gondolom te se arra mennél, ahogy nekem se az kellene főleg.

2015. júl. 11. 10:58
 14/16 anonim ***** válasza:
Azokat is lenézem, akik ismeretlenül általánosítanak... :-) Tudod, nem sok ész szorult az ilyen emberekbe.
2015. júl. 11. 14:44
 15/16 A kérdező kommentje:
na kedves 14-es válaszoló, nem általánosítok, mert akkor azt írtam volna, h mindenki ilyen, de TÖBBSÉG szó is benne van, meg az is, h sztem LEHET TALÁLNI normálisat is + kérdés, amivel megerősítést, vagy cáfolatot várok. :)
2015. júl. 11. 16:39
 16/16 anonim ***** válasza:
"ez észrevétel, h ilyenek vagytok sokan." - Ez általánosítás. Már megbocsáss, de Budapest egy többmilliós lakosú város. Találkoztál mindenkivel, hogy ilyen merész bunkó kijelentéseket tegyél? Ha nem, akkor leszel szíves visszafogni magad, egyébként ne lepődj meg, ha taplónak fognak tartani, mint ahogy én már ezekből a megnyilvánulásaidból így gondolom. Szóval vegyél vissza, ha nem akarod ezt a reakciót.
2015. júl. 11. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!