Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nna mi a rákfene legyen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nna mi a rákfene legyen, gyerekek?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki nagyon szeretett (vagy talán szeret még), csúnyán megbántottam, hazudtam, stb. És összejött egy másik gyerekkel. Ma, úgy gondoltam, dumálok a lánnyal. Hát erre ott volt a gyerekkel. Mikor meglátott a lány, gyorsan megcsókolta a srácot. Mondom, ez így nem mehet. Odamentem hozzájuk, a lány nem nézett rám, barátjához bújt, én meg mondtam, szevasztok, *lány neve* gyere egy kicsit, beszélnék Veled. Valamit motyogott, a srác mondta, hogy nem, én meg mondtam, hogy de, és addig én innen nem megyek el, ott szidtuk egymást, megpróbáltam egy kicsit a lányt húzni magam felé, de a csaj nagyon ellenkezett, aztán jött egy busz, rohadt gyorsan felpattantak rá, én meg csak néztem. Mit kellett volna tennem?

Jut eszembe, holnapután újra elkapom őket. Nem akarok balhézni, de ma is rohadt nehéz volt visszafognom magam. Úgy értem, majdnem kapott egy öklöst a gyerek.

Ja, megjegyzem, egy pillanatra belenéztem a lány szemébe és egy ilyen - ez fura lesz - csodálattal teli zavrtságot láttam meg. Miért lehetett?

2010. márc. 4. 01:05
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd a fenébe....majd megkeres a csaj ha érdekled.
2010. márc. 4. 01:15
 2/37 anonim ***** válasza:
hozzátenném mg, h ha így lesz és tényleg keres, hajtsd el a fenébe, hamár arra nem méltatott hogy végighallgasson.
2010. márc. 4. 01:15
 3/37 anonim ***** válasza:
100%
ne akarj már ilyen raj lenni .. ezzel nem hog vissza szerezni nem fogod, hanem csak mégjobban elmarod magad mellől. egy lánynak nem így kell megmutatni, hogy " igényt tartasz " még rá .. és ne keménykedj a jelenlegi pasijával se, mert ezzel se fogsz semmit elérni, csak szánalmassá tenni magad. Miért ne lehet neki másvalakije, aki nem bántja meg csúnyán és ne hazudozik neki ? .. Törődj bele, nem kellesz neki .. Lépj túl és hagyd hogy had élje a BOLDOG ÉLETÉT.
2010. márc. 4. 01:16
 4/37 anonim ***** válasza:
még ő hajtsa el ? emberek .. nem jön át nektek a stílus? eleve ne akkor menjen oda amikor a pasijával van .. teremtsen helyzetet, de ne így könyörgöm .. száni
2010. márc. 4. 01:17
 5/37 A kérdező kommentje:
Nem vagyok raj, de a kakastaraj felborzolódott csöppet. Én még szeretem ezt a lányt, és próbálom a megbocsátását elnyerni hónapok óta (egész pontosan 4 hónapja).
2010. márc. 4. 01:18
 6/37 anonim ***** válasza:
valamilyen szinten igaza van az előttem szólónak...Te verted át, miért nem hagyod?Előbb kellett volna gondolkodnod, átértékelni magadban hogy ki mennyit ér...
2010. márc. 4. 01:19
 7/37 anonim ***** válasza:
Ha szereted, miért hazudtál neki?
2010. márc. 4. 01:19
 8/37 A kérdező kommentje:
Átvertem, de azóta bánom, és próbálom ezt kijavítani, és nem akarom addig feladni, amíg ki nem javítottam a hibát.
2010. márc. 4. 01:20
 9/37 A kérdező kommentje:
Mert akkor hazudtam Neki, amikor még nem szerettem, csak flörtöltünk, és történt egy-két dolog. Beleszerettem. És végül bevallottam mindent.
2010. márc. 4. 01:20
 10/37 anonim ***** válasza:
Miből gondolod hogy kitudod?Teljesen jogos ha elhajt, nem bízik már benned, eljátszottad a bizalmát, miért adna esélyt a bizonyításra?
2010. márc. 4. 01:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!