Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha Mindkét fél menekül egy-egy kapcsolatból az tartós lehet?
#1 Jól van, azt hiszem, hogy most inkább felmondok. :D
Érdemben nem tudok hozzászólni a kérdéshez, lehetséges, hogy jó sül ki a kapcsolatukból. Úgy gondolom, ne várj arra, hogy újból visszamenekül hozzád (holott tőled menekült előtte)... ha ez a célod.
Lassan épül az a határfal én úgy gondolom. Mindenki maradjon ott ahol van :D (kétértelmű)
De ne értsetek félre, pacifista vagyok.
Saját tapasztalat: a férjemmel mindketten menekültünk egymáshoz egy rossz kapcsolatból. 7 éve élünk és majdnem annyi ideje házasok is vagyunk. Ő az igazi.
A volt barátnője még az eljegyzésünk után is próbálkozott nála, írogatott, az utcán megállította, stb. Nem tudta elfogadni sokáig.
Na, de! Ez az én esetem, korántsem biztos, hogy veletek ugyanez történik.
Ne arra számíts, hogy meggondolja magát, hanem inkább lépj. Hívd fel, találkozz vele, beszélgessetek, tisztázzátok a problémákat. Azt hiszem, ennyi, amit tehetsz. Aztán eldöntitek, hogy egymást választjátok, vagy tovább léptek és ha ő az utóbbi mellett dönt, el kell fogadnod.
5-ös vagyok. Nagyon sajnálom! Ez szomorú. A pici természetesen az övé is és biztos szereti.
De akármennyire fáj is, inkább készülj fel arra, hogy egyedülálló anyuka leszel. Figyelj, te írtad: menekül attól, hogy ő már Apa.
Inkább a kicsire koncentrálj, ne tedd tönkre magad egy ilyen emberrel. Nem lesz sem neked, sem a gyereknek jó, ha egy olyan férfi után kapaszkodsz, aki nem képes arra, hogy kitartson a családja mellett.
Nem! Nem kifogás, hogy ő kölyök típus. Ébredj fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!