Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha Mindkét fél menekül egy-egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha Mindkét fél menekül egy-egy kapcsolatból az tartós lehet?

Figyelt kérdés
A párom tőlem menekül ( állítása szerint ) és egy olyan lánnyal jött össze aki szintén menekült. Abban bízom hogy nem lesz hosszútávú a dolog és esetleg meggondolja magát a párom. Tapasztalat ?

2015. júl. 7. 21:19
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezekkel a menekültekkel csak a gond van.
2015. júl. 7. 21:23
 2/10 anonim ***** válasza:

#1 Jól van, azt hiszem, hogy most inkább felmondok. :D

Érdemben nem tudok hozzászólni a kérdéshez, lehetséges, hogy jó sül ki a kapcsolatukból. Úgy gondolom, ne várj arra, hogy újból visszamenekül hozzád (holott tőled menekült előtte)... ha ez a célod.

2015. júl. 7. 21:29
 3/10 TallandThin Boy ***** válasza:
Hát én vissza nem fogadnám már az tuti.
2015. júl. 7. 21:33
 4/10 anonim ***** válasza:

Lassan épül az a határfal én úgy gondolom. Mindenki maradjon ott ahol van :D (kétértelmű)

De ne értsetek félre, pacifista vagyok.

2015. júl. 7. 21:35
 5/10 anonim ***** válasza:

Saját tapasztalat: a férjemmel mindketten menekültünk egymáshoz egy rossz kapcsolatból. 7 éve élünk és majdnem annyi ideje házasok is vagyunk. Ő az igazi.

A volt barátnője még az eljegyzésünk után is próbálkozott nála, írogatott, az utcán megállította, stb. Nem tudta elfogadni sokáig.

Na, de! Ez az én esetem, korántsem biztos, hogy veletek ugyanez történik.

Ne arra számíts, hogy meggondolja magát, hanem inkább lépj. Hívd fel, találkozz vele, beszélgessetek, tisztázzátok a problémákat. Azt hiszem, ennyi, amit tehetsz. Aztán eldöntitek, hogy egymást választjátok, vagy tovább léptek és ha ő az utóbbi mellett dönt, el kell fogadnod.

2015. júl. 7. 22:02
 6/10 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy elkell fogadnom a döntést. Viszont nálunk egy gyerkőc is van szóval totál elfelejteni és törölni nem akarom és nem tudom. Meg Ő azért ragaszkodik a gyerkőchöz. Plusz nem csak tőlem menekült el hanem attól a nagy változástól,hogy ő már Apa és nem csak magával kell törődnie. Szeret bulizgatni,iszogatni,ilyen örök kölyök tipus sajnos.
2015. júl. 7. 22:30
 7/10 anonim ***** válasza:
De én azt nem értem, hogy akkor mi fogott meg benne, mi az az ok amiért összejöttél vele? szép,gazdag? én az ilyet nem értem
2015. júl. 7. 23:50
 8/10 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok. Nagyon sajnálom! Ez szomorú. A pici természetesen az övé is és biztos szereti.

De akármennyire fáj is, inkább készülj fel arra, hogy egyedülálló anyuka leszel. Figyelj, te írtad: menekül attól, hogy ő már Apa.

Inkább a kicsire koncentrálj, ne tedd tönkre magad egy ilyen emberrel. Nem lesz sem neked, sem a gyereknek jó, ha egy olyan férfi után kapaszkodsz, aki nem képes arra, hogy kitartson a családja mellett.

Nem! Nem kifogás, hogy ő kölyök típus. Ébredj fel!

2015. júl. 7. 23:59
 9/10 A kérdező kommentje:
Bizony van egy olyan lehengerlő,szívdöglesztő megjelenése és alapból normális viselkedése. Gazdagnak nem gazdag. Plusz az elején nem volt ilyen kicsapongó. Csak mindig engedtem mert nem akartam,hogy rövid pórázon érezze magát. Aztán ez lett a vége. A gyerkőccel is addig van el jól amíg nem kell pelenkázni vagy etetni.
2015. júl. 8. 01:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Remélem én nem leszek ilyen, sőt már várom a gyereknevelést. Mondjuk alapból nem is vagyok egy bulizós fajta,mint a férjed. Szerintem beszélj vele, csak nem fog megenni. Ha meg marad a lánynál akkor nincs mit tenni.
2015. júl. 8. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!