Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy érdekes kérdésem! Ha a vámpírokban nincs vér, akkor hogy lehet erekciójuk?
Hogyan képesek a vámpírok szexuális kapcsolatot létesíteni?
Főleg Twilight-fanok válaszát várjuk!xD
Hihetetlenül érdekes kérdés... Hogy miért nem ezen agyalok álmatlan éjszakáimon...:)
Amúgy a Twilightban sehol nem olvastam hogy erekciója lett volna bármelyik fiúnak is és szeretkezésre sem emlékszem, valószínűleg nem véletlenül.
kérlek :D
klasszikus vámpíroknál, nem ebben a gagyiban:
1. van bennük vér
2. a szex olyan messze áll tőlük, mint makó jeruzsálemtől
A kérdésedre nem tudok válaszolni, de ajánlom figyelmedbe ezt a képet:
Nem kell mindenre választ kapni. Most gondolom várjátok a rajongóknak a felbőszült reakcióját. Amúgy már kezdenek az agyamra menni ezek a kérdések,az ilyeneket azok találják ki akik egyáltalán nem szeretik a fantasy történeteket hanem csak az idióta horrorokat stb.t. Kérdem én akkor meg magyarázza el nekem valaki hogy a vérfarkasokat hogy lehet ezüsttel elpusztítani,miért árt nekik?
Amúgy az írónő a honlapján elmagyarázta a működésüket.
Mivel ezek nem valós történetek így szerintem az írónak van joga eldönteni hogy a saját könyvvilágában mik a szabályok.Lehet lepontozni. Üdv
Azért allergiásak a vérfarkasok az ezüstre, mivel az első ember aki írt róluk az ezüstöt a "Hold fémjének" tekintette.
remélem így már minden világos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!