Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet ez? Ki érti ilyenko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ez? Ki érti ilyenkor a nők reakcióját?

Figyelt kérdés
A lényeg van egy csaj akivel msn-en tök jól elvagyunk mindent kibeszélünk egymásnak de valóságba nem is szól hozázm csak csak nagyon ritkán .Én meg már próbálkoztam .Kicsit tetszik de most az a lényeg hogy miért cisnálja ezt?Akkor msn se legyen normális vagy való világba is legyen normális.Ti mit gondoltok?
2010. márc. 3. 20:17
 1/9 anonim ***** válasza:

Hát néha a virtuális világban könnyebb boldogulni a szavakkal.

Lehet bátortalan a csaj.

De nem hiszem, hogy ha msn-en jól elvagytok, akkor a valóságban nem bírna.

2010. márc. 3. 20:20
 2/9 anonim ***** válasza:
66%

ismerős.

te lettél a csaj szennyese, egy igaz barát, tehát esélyed már nincs nála.

amúgy ha nem szól hozzád, hát akkor keresd te a társaságát. majd meglátod mi lesz.

2010. márc. 3. 20:21
 3/9 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy a lánynak bejössz, és fél hogy élőben zavarba jönne, nem tudna mit mondani. Tapasztalatból mondom, hogy msn-en sokkal könnyebb összeveszni, elmondani az érzésket és megbeszélni a problémákat. Próbálkozz többet, lehet hogy csak erre vár.
2010. márc. 3. 20:29
 4/9 anonim ***** válasza:
hülye a csaj :) nekem van 1 lány ismerősöm akivel msn en nagyon jól beszélgetünk... a való életben is el tudunk beszélgetni... mert ő normális. ennyi az egész... vmi baj lehet a csajjal.
2010. márc. 3. 20:29
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha te írsz rá mindig msn-en,most egy jó darabig ne írj rá,ha ő rád ír,akkor szeretne beszélgetni,és akkor próbálkozhatsz is,talán..de nem biztos..mert én is úgy vagyok vele,hogy amelyik fiúval jó beszélgetni,azzal nem akarok összejönni,nem akarom,hogy a barátságnak vége legyen:P
2010. márc. 3. 20:57
 6/9 A kérdező kommentje:
nem is akarok vele összejönni csak beszélgetni mert van haveság lány és fiú között
2010. márc. 4. 15:37
 7/9 anonim ***** válasza:
20 éves lány vagyok, és megmondom őszintén én is ilyen voltam. MSN-en magamat tudtam adni, sokat beszéltem, nyíltan kimondtam amit gondolok, élőben viszont alig mertem megszólalni, csak bólogattam, és a srác persze azt hittem, hogy nem is érdekel, és másnap már le voltam törölve msn-ről.. DE! Megmondom neked, hogy az ilyen csajok -és most nem pont magamra gondolok- érdemelnek meg még egy talit, hogy jobban megismerd, kérdezgest, próbáld úgy csinálni, hogy ne hozd zavarba, viccelődj, most ez lehet hülyén hangzik, de "fikázd magad", hogy lássa sebezhető vagy.. remélem érted!? :D
2010. márc. 5. 17:28
 8/9 A kérdező kommentje:
az utolsónak mondom nemértem mire gondol.Fikázzam magam?Sajnos ezt nem értme .De sok jó ötletet adtál.köszi;)
2010. márc. 5. 18:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Bocsi, én fogalmaztam hülyén. :D Azt akartam írni ezzel, hogy a lány lehet nem lenne félénk, ha mondjuk elmesélnél neki olyan sztorikat, ami neked egy kicsit gázos, vagy vicces. Pl. beégtél egy társaságban, mert.. és akkor nevetnétek, neki is lehet nagyobb önbizalma lenne, hogy nem egy "Istennel" áll szemben. :D
2010. márc. 6. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!