Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Olyan selejtes srácoknak mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan selejtes srácoknak mint én van esélye egy szerető női ölelésre?

Figyelt kérdés
Nem vagyok sportos, nem vagyok kinézetre semmi extra, csak úgy vagyok. Nagyon sokat tanulok és dolgozom. Szeretethiányom van.
2015. júl. 4. 00:54
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
merem remélni, hogy nem csak a pénzem miatt fogok kapni szerető ölelést.
2015. júl. 4. 02:06
 12/22 anonim ***** válasza:
44%

Végülis, a remény hal meg utoljára...

Nem csak azzal lehet, persze, de pénzzel biztos hogy kapsz.

2015. júl. 4. 02:32
 13/22 anonim válasza:
0%

Ha ilyen marad a hozzáállásod és pénzed sincs akkor nincs sok esélyed. Maximum baráti ölelésre.

A nőknek férfi kell, de ez a picsogás nem férfira vall. Hagyd az önsajnálatot!

2015. júl. 4. 06:21
 14/22 anonim ***** válasza:
Igen, biztos jöhet az ölelés :)
2015. júl. 4. 08:12
 15/22 anonim ***** válasza:
Nincs. Ahhoz jól kell kinézni.
2015. júl. 4. 09:24
 16/22 anonim ***** válasza:

A barátom is informatikát tanul (meg én is), és jelenleg egy gyárban gályázik :D Ő is ilyen kis szégyenlős, én imádom, szerintem nagyon aranyos. :) Sírni is láttam már. És akkor? Ő is ember, vannak érzései. Inkább örülök, hogy nem próbálja előlem elrejteni.

Szóval simán van remény :)

Hol tanulsz?

2015. júl. 4. 14:45
 17/22 A kérdező kommentje:
Óbudain
2015. júl. 4. 19:55
 18/22 anonim ***** válasza:
Akkor max eltés csajoknál nincs esélyed :DDDDD De viccet félretéve, próbálkozz, ismerkedj, biztos lesz olyan akinek bejössz :)
2015. júl. 4. 23:00
 19/22 anonim ***** válasza:
hagyjad már, simán meglehet bármelyik csajt szerezned neked is, és nem hiszem, h csak pénz kérdése lenne, kivéve a pénzre hajtó hp-knál, de azokat nem vesszük ide most bele, remélem, h nem sokan vannak. :) sokan vannak sztem, akik humorral, meg hülye dumákkal hódítanak, arra kell rágyúrni inkább, mint a külsőre, bár azért azt se szabad elhanyagolni. én csajban inkább olyat keresek, akinek a fejében is van vmi érdekes, ami megfog, remélem, h a csajok is inkább erre mennek, mint a külsőre. :)
2015. júl. 5. 11:35
 20/22 anonim ***** válasza:
Pont azaz hogy a pénzért kapható hp-k vannak többségben...épp ez a baj.
2015. júl. 5. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!